Oppskrifter og mat

Finn inspirasjon til ditt neste måltid – Denne siden er fylt med mange spennende oppskrifter og artikler om forskjellige matvarer du bør vite om.

Les mer

Oppskrifter

Her kan du finne oppskrifter både til frokost, lunsj, middag og dessert. Det er også et bredt utvalg av oppskrifter til drikkevarer som forfriskende ingefærshots eller dalgona kaffe. Du finner også oppskrift på enkle og gode rundstykker, hvor oppskriften også tipser deg til hvordan du lykkes med baksten.

Mat

Lurer du på hvordan du steker en entrecote perfekt? Eller hvordan risikoen ved å koke ris feil? Vi har samlet artikler om matvarer og matrelevante innhold i denne kategorien. Les nyttig informasjon om oppskrifter og mat her.

Få triks til hvordan du unngår at egget går i stykker , hvilken mat du skal spise for å holde deg sunn eller hva forskning sier er den beste dietten her.

Så enkelt sjekker du om frukt og grønnsaker er modne
moden avokado

Så enkelt sjekker du om frukt og grønnsaker er modne

Er avokadoen din moden? Hvilke appelsiner er de mest saftige? Er den lyse vannmelonen den beste? Her er tipsene som gir deg svar på om frukten eller grønnsakene dine er spisemodne. 

Oppskrift på tradisjonell fårikål
fårikål

Oppskrift på tradisjonell fårikål

Høsten er tid for fårikål, en kjær favoritt hos nordmenn flest. Prøv å lag den med en tvist, eller gå for den klassiske varianten.

Pavlova med sitron og friske bær
kake pavlova

Pavlova med sitron og friske bær

Pavlova er en klassiker som alle elsker, de er lette å lage og kan mette mange. Ikke minst er den fantastisk å se på!

Oppskrift på lammestek til påskemiddagen!
lammestek

Oppskrift på lammestek til påskemiddagen!

Det er ikke alle som er den fødte mesterkokk, eller som har arvet besteforeldres beste oppskrifter. Da er det greit å ha oss i Vi i Villa som kan bidra med en hjelpende hånd.