Oppskrifter og mat

Finn inspirasjon til ditt neste måltid – Denne siden er fylt med mange spennende oppskrifter og artikler om forskjellige matvarer du bør vite om.

Les mer

Oppskrifter

Her kan du finne oppskrifter både til frokost, lunsj, middag og dessert. Det er også et bredt utvalg av oppskrifter til drikkevarer som forfriskende ingefærshots eller dalgona kaffe. Du finner også oppskrift på enkle og gode rundstykker, hvor oppskriften også tipser deg til hvordan du lykkes med baksten.

Mat

Lurer du på hvordan du steker en entrecote perfekt? Eller hvordan risikoen ved å koke ris feil? Vi har samlet artikler om matvarer og matrelevante innhold i denne kategorien. Les nyttig informasjon om oppskrifter og mat her.

Få triks til hvordan du unngår at egget går i stykker , hvilken mat du skal spise for å holde deg sunn eller hva forskning sier er den beste dietten her.

Saftig gulrotkake
kake

Saftig gulrotkake

Skal du ha gjester på besøk, men aner ikke hva du skal servere? Da bør du prøve deg på denne klassiske gulrotkaken, det vil garantert bli en suksess!

Imponer med 7 slag – Laget av kun 1 deig!
7 slag

Imponer med 7 slag – Laget av kun 1 deig!

Mange kjenner nok at tiden ikke strekker til i tiden fram mot jul, med gaver som skal kjøpes og hus som skal pyntes. Her gir vi den 1 deig - hvor du får hele 7 slag julekaker!

Derfor bør du spise løk hver dag!
sunn løk

Derfor bør du spise løk hver dag!

Løk er en rimelig og mettende grønnsak som løfter smaken, noe som kommer godt med nå som matvareprisene er blitt høyere. Men visste du at det også er noe av det sunneste du kan spise? 

Slik blir du mett på budsjett
frukt og grønt

Slik blir du mett på budsjett

Mange opplever en tøffere tid økonomisk denne høsten, med blant annet høyere matvarepriser. Hva passer vel da bedre enn råd om hvordan du kan føle deg god og mett, på budsjett? Uten at det går på helsa løs.

Lekker høstrett av reinsdyrkjøtt og gnocci
reinsdyr

Lekker høstrett av reinsdyrkjøtt og gnocci

Etter en lang sommer med gode beiteforhold er kvaliteten på reinsdyrkjøtt på topp, og det er derfor perfekt å lage en deilig middag av den gode norske råvaren.

Kjenn ditt gresskar!
ulike gresskar typer

Kjenn ditt gresskar!

Høsten er sesong for gresskar, og den ikoniske frukten kan brukes til mye mer enn å lage skumle halloween-lykter. Bli klokere på de ulike typene og hva de kan brukes til her!

Ristede gresskarkjerner
ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner

Ristede gresskarkjerner er perfekt garnityr til supper og salater, og supergod snacks! Få den enkle oppskriften her.

Lekker kantarellsuppe
suppe med kantarell

Lekker kantarellsuppe

Vil du gi både gjester og familie en matopplevelse på Michelin-nivå? Da bør du lage denne lekre kantarellsuppen!