Få kaffe i deilig kafé-kvalitet – hjemme i din egen stue

KRUPS har nettopp relansert en ny serie av verdens minste, helautomatiske espressomaskiner.

– Det blir stadig viktigere for nordmenn at funksjonalitet og design passer sammen. Vi er derfor stolte av vår nye serie helautomatiske Espresseria EA 8000, som både har en flott og elegant design og som enkelt og raskt lager nydelig kaffe. Nå kan man friste sine venner med kvalitetskaffe hjemme hos seg selv, og samtidig ha tid til prat og hygge sier Mette Hansen, produktsjef i KRUPS.

Et enkelt trykk – og cappuccinoen er klar
KRUPS’ espressomaskiner er programmert slik at man bare kan sette fra seg koppen og trykke på en knapp. Så får man en espresso, kaffe latte eller cappuccino brygget på bønner som males for hver kopp, og hvor korrekt dosering, pressing og brygging skjer helt automatisk. Maskinene har en egen beholder hvor melken helles, dersom man ønsker kaffe latte eller cappuccino. Enklere blir det ikke!

– Når kaffe ofte smaker litt bedre på kafé skyldes det at espressobrygging er en meget følsom prosses som stiller store krav til kverning av bønnene, vanntemperatur, vanntrykk, dosering og kaffens gjennomløpstid. Med våre nye espressomaskiner er det enkelt å oppnå samme gode kvalitet hjemme som på kafé, sier Mette Hansen.

Pynt kjøkkenet med det nyeste designet
Espresseria-serien er markedets minste helautomatiske espressomaskiner. Det blir lagt stor vekt på å lage espressomaskiner hvor kvalitet og design går opp i en høyere enhet:

– Kjøkkenet er blitt mer enn et arbeidsrom. Vi inviterer gjerne gjester inn på kjøkkenet, og det er blitt et naturlig sted for den gode samtale. Derfor spiller kjøkkenutstyrets utseende også en større rolle. Størrelse, brukervennlighet og det flotte designet gjør at man kan ha Espresseriaen stående fremme når det kommer gjester, avslutter Mette Hansen.

Veiledende butikkpris fra: 5.999 kroner

Nærmeste forhandler opplyses på tlf.: +47 815 09 567

Mer informasjon
Krups