5 smarte kjøkkenmaskiner med wifi som gjør livet enklere

Vi bruker apper og elektroniske maskiner daglig. Hvorfor ikke la appene gjøre jobben på kjøkkenet også? Her er 5 smarte kjøkkenmaskiner som gjør hverdagen litt enklere.

Elektroniske duppeditter er i dagens samfunn en naturlig del av hverdagen, som gjør ting litt lettere når du har dårlig tid.

Dessuten åpner maskinene for flere muligheter og løsninger enn tidligere.

Vi har derfor funnet frem til 5 maskiner som gjør kjøkkenet ditt smart! Alle maskinene er koblet til wifi og kan styres via apper. Smart, ikke sant?

1. La kjøleskapet skrive handleliste for deg

Sliter du med å holde styr på datomerkingene på matvarene? Ifølge Samsung skal kjøleskapet deres T9000 holde styr på dette for deg.

Med en berøringsskjerm på forsiden av kjøleskapet, har du mulighet til å finne oppskrifter, skrive handlelister og få oversikt over når de ulike matvarene går ut på dato.

Kjøleskapet gir deg muligheten til å bruke en rekke apper fra Androide, slik at du kan sjekke nyheter eller været, Twitter eller skrive notater med Evernote, ifølge Huffington Post.

Kjøleskapet koster ca 30 000 kroner.

2. Våkne opp til nybrygget kaffe

Hva er vel bedre enn å våkne opp til lukten av varm, deilig kaffe som står klar? Med kaffemaskinen Smarter Coffee fra produsenten Smarter, kan du lage kaffe fra hvor som helst i huset, kun gjennom å bruke en app.

Via appen kan du forhåndsinnstille maskinen slik at kaffen står klar når du ønsker det. I tillegg kan du velge mellom 12 ulike type kaffer, og bestemme akkurat hvordan du ønsker kaffen.

Synes du det er stress å rengjøre maskinen, gjør også maskinen dette for deg! Prisen for maskinen er ca 1500 kroner.

3. Tallerkenen som regner ut kaloriene for deg

Prøver du å holde tritt med kaloriinntaket, men synes det er krevende å veie hver eneste matvare og regne ut? Da kan SmartPlate være noe for deg.

Ifølge produsenten inneholder tallerkenen vektsensorer, som automatisk identifiserer maten før den veier og analyserer det du har lagt på tallerkenen.

I tillegg skal tallerkenen gi deg en større oversikt over ditt totale matinntak, og hjelper deg med å holde dietter.

Du får alle data gjennom en app når du kobler tallerkenen opp mot smarttelefonen din. Tallerkenen skal også tåle å bli vasket i oppvaskmaskinen, å stå i kjøleskapet og en tur i mikrobølgeovnen.

Prisen for tallerkenen er omtrent 1300 kroner.

4. Vekten som ser om du har målt riktig

Sliter du også med å lykkes med bakingen? Noen ganger kan det skyldes at man har målt opp feil, og innen bakverkenes verden er det ofte viktig å treffe på millimeteren.

Denne vekten følger derfor med på om du faktisk måler riktig. Har du helt oppi akkurat litt for lite mel, sier vekten ifra gjennom en app. 

I tillegg lar appen deg velge mellom en rekke oppskrifter, før den kobler seg opp til vekten og guider deg gjennom prosessen.

Vekten koster ca 700 kroner.

6. Kjøkkenmaskinen som hjelper deg med oppskriftene

Super Cook er en kjøkkenmaskin som lar deg laste ned oppskrifter direkte til maskinen.

Med et lite display foran på maskinen, kan du enkelt følge med på anvisningene i oppskriften.

I tillegg lar maskinen deg både koke, dampe, emulgere, hakke, rive, kverne, mikse, knuse is og frosne bær, og elte deig.

På appen på maskinen kan du velge mellom totalt 4000 oppskrifter fra hele verden, ifølge produsenten. Prisen på maskinen er 9490 kroner. 

Få flere smarte tips  – meld deg på nyhetsbrevet vårt her!