Høstens trendy kjøkkeninnredninger

Her serveres høstens kjøkkennyheter, som gjør kjøkkenlivet enda mer funksjonelt og fancy.

Kjøkkenet er det rommet i boligen hvor man er mest avhengig av funksjonelle løsninger, i tillegg til et stiluttrykk som passer inn med resten av boligen.

Derfor er det ikke dette rommet mest utsatt for endringer i interiørtrender fordi man ikke bytter ut kjøkkenet like ofte som man endrer på møbler og andre gjenstander i huset.

Hvitt får konkurranse av sterke farger

KJøkkeninnredning fra Ikea

Det stilrene, hvite kjøkkenet holder stand også i tiden fremover, men fflere får øynene opp for at et kjøkken ikke bare må være i én farge.

Noen kjøkkenfronter i en annen farge enn resten av kjøkkenet gir et helt annet inntrykk, som for eksempel RUBRIK APPLÅD dørene i lyst turkis.

Liker du kjøkkenet ditt litt mørkere, som GNOSJÖ, kan du også ha en annen farge på noen fronter for å endre uttrykket noe.

Rustfritt stål

En motvekt til det hvite kjøkkenet, er det røffe industrielle. Kjøkkeninnredninger i den industrielle stilen har vært med oss en god stund og det er fullt mulig å ha et kjøkken som gjenspeiler den, ved å bruke kjøkkenfronter i rustfritt stål.

Natur

Nordmenn er tilhengere av å bringe naturen inn i hjemmet og denne trenden fortsetter.

Et godt eksempel her er de nye kjøkkenfrontene NORJE, som er laget av grovskåret eikefiner med matt lakk for å fremheve de røffe teksturene i treet.

Hver dør er unik, ettersom det er jobbet bevisst med å fremheve variasjonene i treet.

Miks av det stilrene og det naturlige

Foto: Kvik

En konkret trend taler helt klart for en miks av det naturlige, det stilrene og det minimalistiske.

Det sees for eksempel i Sera Samtalekøkken®, som blander 19 mm tykke fronter i grov eikefiner, som også har sortbeiset eikefronter, i tillegg til en elegant lysegrå kompositbordplade, som skaper flotte kontraster.

Nytt landkjøkken

Foto: Kvik

Det er også en klar tendens til at man søker tilbake til det klassiske uttrykk, som sees i Rimini landkjøkken.

Frontene er MDF belagt med mathvit folie, som er 19 mm tykk.. Bordplaten er FSC sertifiseret med 30 mm massiv eiketre, som gir et gedigent og robust uttrykk – og som passer i godt sammen med de markante Rimini skuffene.

Nye designskuffer

De nye, hvite designskuffene fra Kvik kan enkelt installeres i eksisterende skuffer og dermed være med på å gi kjøkkenet et flott løft. Foto: Kvik

En serie moteriktige hvite skuffer passer også på eksisterende Kvik-skuffer og er derfor enke å byttes ut og kan gi kjøkkenet et flott løft.

Skuffene leveres i dybdene 300 mm, 450 mm, 500 mm og 650 mm og i bredder fra 40 cm til 120 cm. Dermed dekker de hele Kviks sortiment innen skuffer til både kjøkken og bad.

I tillegg til den nye hvitfargen, skiller den nye skuffeserien seg ut fra de eksisterende grå skuffene på flere avgjørende områder som både øker funksjonaliteten og designen.

De høye skuffene er 50 prosent høyere enn Kviks eksisterende høye skuffer. Da har du bedre kontroll på innholdet, som da ikke kan falle verken bakover eller til siden.

Sortimentet med nye designskuffer introduseres i alle Kvik-butikker 27. august og selges i kampanjeperioden til samme pris som Kviks øvrige grå skuffer.

Kjøkken uten håndtak

Modellen Seven er en møbelklassiker som kan passer inn i mange kjøkkener og aldersgrupper. Kjøkkenet leveres i en svartfarget versjon i håndplukket eikefiner. Kantprofilene av massiv eik.

Modell Seven Svart Eik/FS: Seven svart Eik er utført i en 1,9 cm plate belagt med 0,7 mm eikefinér. Seven Svart Eik har massive kantlister og utfrest vannret håndtaksspor. Fronten er overflatebehandlet med slitesterk lakk. Foto: HTH

Kjøkkeninnredning i beiset eik

Denne kjøkken modellen er skapt ved bruk av beiset eikefiner for å få frem et røft kjøkkenudseende. Passer for de som ønsker noe annerledes, uten å gå for langt.

Åpne hyller, 10 mm kompakte laminatbenkeplater – mørke fristelser i ekte håndbeiset eikefiner.

Modell Concept Eg Finer / ZG: Concept eg finer er fremstilt i 1,9 cm plate belagt med 0,7 mm lakkert finer med vandrende åretegning. Fronten er kantet med en 9,0 mm skrå, skjult massiv trekantliste. Trekantene og fineroverflaten er behandlet med et slitesterk lakk. Foto: HTH

Skandinavisk stil

Denne lyse og funksjonelle kjøkkeninnredningen med modellen Dekor Hvit Eik gir mye luft og åpenhet samtidig som den gir nok skapplass for en moderne families behov.

Modell Mono Hvit / KP: Mono er fremstilt i 1,6 cm trefiberplate (MDF), og har mykt avrundede kanter med en liten radius. Fronten er lakert med slitesterk hvit mattlakk og er tilgjengelig i flere farger samt hvit høyglans, mot et tillegg i prisen. Foto: HTH

Mer informasjon:

www.ikea.no

www.kvik.no

www.hth.no