Sort og sofistikert kjøkkenluksus fra uno form

’Black Oak’ fra Uno Form er stilig kjøkkendesign basert på luksus og passer til deg som har sansen for rene linjer, lekre materialer og et sterkt individuelt look.

Etter en periode med obligatorisk hvite kjøkken er kjøkkenmoten for alvor gått i sort. Ikke siden 1970-tallets laboratoriebeisede benkeplater har den markante ikke-farven vært så fremtredende som i dag. Men sort er ikke bare sort. Hos uno form, som i år feirer 40-årsjubileum, går design og trender hånd i hånd med et sublimt håndverk og de aller beste materialene på markedet.

Sort helt gjennom
Med luksuskjøkkenet Black Oak bekrefter uno form nok en gang sin ledende posisjon som produsent av danske kvalitets- og designkjøkken. Med sin fengslende grafiske enkelhet og harmoniske proporsjoner forener kjøkkenet overbevisende design og funksjonalitet. Også materialmessig er Black Oak helt unikt, da treet (italiensk poppel) er helt gjennomfarget med sort plantefarge og ikke bare overflatebeiset. Gjennomfargingen sikrer at elementene har en ekstrem holdbarhet. På kjøkkenet, som jo er en daglig arbeidsplass, betyr det blant annet at striper og hakk ikke synes slik som de gjør på en beiset overflate, hvor slag og skrammer uunngåelig vil avsløre treets lyse kjerne. Dessuten får den sorte fargen en vakker dybde, som blir ytterligere fremhevet av treets årringer. Elementene fremstår med et mykt stoffpreg og en varme som passer til det stramme designet og den maskuline fargen.

Mix & match
Med uno forms store program av elementer og tilbehør kan du skape ditt individuelle kjøkken, slik at det passer akkurat til ditt behov og din personlige smak. Miks f.eks. Black Oak underskap med over- eller høyskap i en annen farge eller materiale. Sort passer til det meste og tilfører både andre tresorter, kvaliteter og rommet en stor grad av eleganse og eksklusivitet.

Med Black Oak bygger uno form videre på sin lange tradisjon for å lage ypperlige og innovative kjøkken. Trygt forankret i Arne Munchs idé om det tidløse og funksjonelle kjøkken, men plassert inn i et moderne og fremoverrettet design, signaliserer Black Oak høy internasjonal stil uttrykt i det beste av dansk design.