Kompromissløs kjøkkendesign fra uno form

a+ er uno forms nye, eksklusive og normbrytende kjøkkendesign.

Danske uno form har i 40 år produsert tidløse kjøkkener i enestående håndverksmessig kvalitet. Med a+ introduserer de et ekstravagant nytt luksuskjøkken som smelter sammen utsøkte naturmaterialer og kjølig aluminium med strømninger fra moteverdenen. Stikkord er ekstrem luksus og fullkommen funksjonalitet.

Nye materialer og maksimal fleksibilitet
a+ er skapt for de som ønsker den absolutt beste designen og de beste materialene, og de som tør å utfordre det konvensjonelle. Stilen er internasjonal og urban i en sofistikert og stilren design med mange kombinasjons- og materialmuligheter. Elementene i a+ er bygd med utgangspunkt i en aluminiumsramme – derav navnet a+. Aluminiumskanten på skapdørene gjør det mulig å sette inn forskjellige eksklusive materialer som frontkledning. + står for «det lille ekstra» og viser til det store og eksklusive utvalget av materialer som kan plasseres i den spesielle skapdørkanten.

Luksuskjøkken i utsøkt skinn
uno forms designteam har blant annet hentet inspirasjon fra moteverdenens glamour og introduserer med a+ skinn på kjøkkenet. Et ekstravagant og eksklusivt materiale som skaper en luksuriøs og personlig atmosfære i husets mest aktive rom. Det pene naturskinnet, som kommer i fargene svart, brunt og cognac, står i fin kontrast til den enkle og elegante aluminiumsrammen. Kombinasjonen av skinn og metall gir et minimalistisk uttrykk, mens skinnets struktur og bløthet tilfører stilen et avslappet preg. Skinnet er av absolutt beste kvalitet og er overflatebehandlet med en spesiell impregnering som gjør det rengjørings- og vedlikeholdsvennlig.

Stilig retro med linoleum
Liker du ikke skinn på kjøkkenet, kan du velge mellom en lang rekke andre utsøkte materialer til skap- og skuffefronter. Blant annet naturproduktet linoleum, som har fått en sterk renessanse i den moderne boligen. Med a+ revitaliserer uno form dette tradisjonsrike materialet og overfører det til en nytenkende og ultramoderne design. Linoleum har en bløt, varm og innbydende finish og er særdeles slitesterkt og lett å vedlikeholde.

Minimalisme med farge og glød
Med et stort sortiment av dekorativ trefiner og fargede laminater tilfører a+ en ny varme og glød til de siste årenes ultralyse minimalisme. Med mørke og eksotiske tresorter som wengé, zebrano og teak blir det skapt et eksklusivt og personlig kjøkkenmiljø som tar et endelig oppgjør med den overdrevne bruken av hvitt. De elegante tresortene er pene og virkningsfulle alene, men får en ny og frekk karakter når de mikses med hverandre eller kombineres med linoleum, skinn eller en av uno forms fargede laminater. Laminatene fås i flere farger og med forskjellige overflater, fra elegant velourmat til superblank high gloss og metallic.

a+ er innovativ og kompromissløs kjøkkendesign for de kresne og for individualister med sans for detaljer og sublim funksjonalitet.

a+ er i butikkene januar 2007 og forhandles av uno forms egne butikker og av førende kjøkkenspesialister.

Du finner nærmeste forhandler ved å ringe +45 98632944 eller gå til www.unoform.dk