Det fleksible kjøkken

Gallery Collection - nytt innbyggingskonsept. Whirlpools nye konsept med innbyggings¬moduler gjør kjøkkenet funksjonelt og personlig.

Romslige varmeskuffer holder tallerkener, kopper og fat varme, til maten skal serveres.

Gallery Collection er navnet på Whirlpools nye innbyggingssortiment, som kan varieres og kombineres etter forskjellige behov og krav til funksjon. Ønsker man å kunne velge sin morgenkaffe, cappuccino, latte eller espresso, er den helautomatiske kaffemaskinen en selvfølge på kjøkkenet. For den som er i tvil om hvordan kyllingen skal tilberedes for å bli gjennomstekt, har de nye kombiovnene et innbygd, forhåndsprogrammert display, som letter tilberedningen.

Modulkonseptet består av forskjellige ovnsmodeller, mikrobølgeovner, kaffemaskin og varmskuffer. Følgende moduler kan man ”møblere” med: innbyggingsovn, kombinert mikrobølgeovn og stekeovn, Speed Oven, fullautomatisk kaffemaskin, to forskjellige mikrobølgeovner med ulike funksjoner for tilberedning og varmeskuff.

Fleksibel møblering
Størrelsen og målene på de forskjellige modulene er de samme, noe som gjør det mulig å bygge inn hvitevarene i bredden, høyden eller på separate steder i kjøkkenet, avhengig av plassen. Nytt er de små yttermålene: ovnene og kaffemaskinen er 46 cm høye, mens varmeskuffen har en høyde på 14 cm. Kombinerer man disse to, blir dette totalt 60 cm, som er standardmålet til en vanlig stekeovn for innbygging. Velger man for eksempel å beholde en stekeovn av standardformat, kan man likevel kombinere den med de nye modulene.

Enkel og stilig kjøkkenvegg
Samtlige moduler i konseptet er av rustfritt stål. Dette gir ”en sømløs design” og et enkelt og stilig inntrykk. Produktene er dessuten fingermerkebehandlet og er derfor ikke så følsomme for fettflekker.

Mikrobølgeovn og stekeovn i ett
Whirlpools Speed Oven kombinerer to funksjoner i en og samme ovn, tradisjonell over/undervarme og mikrobølgefunksjon, som sparer både tid og plass. Det lille formatet på 46 x 59,5 cm gjør den lett å plassere selv i det minste kjøkken. Speed Oven har tre nivåer og flere forhåndsprogrammerte oppskriftsfunksjoner, som vises i et tekstdisplay. Ovnen velger selv riktig temperatur og ideell tilberedningstid, avhengig av hva som skal lages.

Mikrobølger med spesialfunksjoner
Konseptets ovner med mikrobølger har mange praktiske funksjoner, f.eks. ”Jet Defrost” som tiner maten jevnt på kort tid. En annen spesialfunksjon er Crisp, som gir en sprø stekeflate på få minutter, også i mikrobølgeovnen.

Kaffe til alle anledninger
Frokostkaffen, cappuccinoen, latten, eller espressoen etter maten. Den helautomatiske kaffemaskinen i serien gir høykvalitetskaffe etter italiensk modell. Hemmeligheten ligger i et optimalt vanntrykk og et ”thermoblock”-system som garanterer riktig temperatur på kaffen.

Varmt service
Romslige varmeskuffer holder tallerkener, kopper og fat varme, til maten skal serveres. Temperaturen kan reguleres fra 40 til 85 grader.