
Stekeovner med damp får jevnere temperatur fordi væsken som tilføres leder varme. Teknologien sørger for at ingrediensene ikke tørker ut og er lenge blitt benyttet av profesjonelle kokker. Sett maten i ovnen, velg dampfunksjon, angi matkategori og fyll vanntanken. Resultatet blir saftigere, bedre og delikat gyllenbrun mat. Maten kan også varmes opp på nytt eller holdes varm, uten å miste verken konsistens eller smak.
– Teknologien i 6TH SENSE Steam Assisted ovn gjør det både morsommere og lettere å lage god mat, sier Boye Ragner, Commercial manager Whirlpool Norge. På grunn av dampens presisjon kan matlagingstiden dessuten reduseres med inntil 35 prosent og denne tiden kan i stedet benyttes til andre ting.
Ovnen har et flatt og stilrent panel med antifingerprint overflate, noe som gjør den enkel å holde ren for fett, støv etc. Den er utstyrt med en ergonomisk plassert vannbeholder, som er lett å fylle med vann. Ved hjelp av teksten på displayet, ”Jet Menu” med berøringsbetjening, får man informasjon om maten under hele tilberedningsprosessen.
Hovedfunksjoner
* Max-tilberedning: Store steker – gir saftig innside og sprø overflate
*Hurtig oppvarming: Ovnen når raskt optimal temperatur
* Tradisjonell over- og undervarme
* Bakefunksjon: Perfekt til brød- og kakebaking
*Grill/Turbogrill: Gir matretten en grillet overflate
* Varmluftsfunksjon: Fordeler varmen jevnt i hele ovnen. Gjør det mulig å lage flere matretter samtidig på samme eller forskjellige nivåer, uten at de tar smak av hverandre
* Spesialfunksjoner: Holder maten varm, heving, opptining
* Ekstra bruning: Gir ønsket bruning i slutten av et matlagingsprogram
* Rengjøring med damp: Letter rengjøring av ovnen, spesielt innsiden av ovnsdøren
For mer informasjon se www.whirlpool.no