Derfor skal du ALLTID ta et bilde av komfyren din før du reiser

Med dette smarte trikser kan du lett slippe å uroe deg når du er borte, på ferie eller på hytta.

Når vi skal på ferie, er vi vanligvis i full hast med å komme ut døra for å komme til flyplassen, hytta eller til familien. Derfor er det ofte overraskende vanskelig å huske nøyaktig hvordan det så ut hjemme før man dro – og det er noe som kan skape uro på en ellers avslappende ferie. 

Husket du å slå av komfyren? 

Slo vi virkelig av lyset på badet? Låste vi inngangsdøren på vei ut til bilen, og – enda viktigere – husket vi å slå av komfyren før vi dro? Eller står hele huset i fy og flammer akkurat nå? 

Selv om det sjeldent er tilfellet, kan det være vanskelig å gi slipp på tanken når den først har satt seg fast. Heldigvis har den amerikanske nettbloggen Lifehacker funnet en veldig enkel løsning på problemet. Alt du trenger å gjøre for å unngå panikk er smarttelefonen din – og vi er ganske sikre på at du ikke har glemt den hjemme. 

LES OGSÅ: Derfor bør du ALDRI velge et lærcover til mobilen

Slik blir du kvitt urolige tanker 

Ta et bilde av komfyren og platene din rett før du går hjemmefra. Hvis du begynner å tvile på om ud faktisk har slått av apparatene, kan du bare hente telefonen og se selv. På den måten kan du unngå urolige tanker og i stedet nyte feriedagene hjemmefra.

Tips

Lifehacket gjelder selvfølgelig også for strykejern, rettetang og alt annet som du kan undre deg over fortsatt kan stå på hjemme.