Spennende kokebøker

Uansett hvilken retning innenfor matlaging du foretrekker finnes det en bok du kan hente inspirasjon i. Her er et lite knippe med kulinariske opplevelser.

Asia - en kokebok av Anna Røer

Asia – en kokebok av Anna Røer

Har du sansen for asiatisk mat, er Asia – en kokebok av Anna Røer et funn. Forfatteren har holdt kurs i asiatisk matlaging gjennom en årrekke og presenterer i denne boken de lekreste retter fra alle hjørner av Asia.
Gyldendal, kr 349.


Fisk og vin fra Bølgen og Moi i samarbeid med Øyvind Hånæs.
Fisk og vin fra Bølgen og Moi

Fisk og vin er et produkt fra parhestene Bølgen & Moi i samarbeid med Øivind Hånes. Boken er en ABC i sjømatens hemmeligheter. Om du har kjøpt eller fisket selv, skal du kunne slå opp på fiskeslaget og finne en oppskrift som også er ledsaget av vintips.
Gyldendal, kr 449.


GB-dietten
GB-dietten fra Cappelen forlag.

For dem som er på jakt etter et mest mulig sunt kosthold er GB-dietten et alternativ. Med den får du mulighet til å spise de sunne karbohydratene som finnes i for eksempel melon, gulrøtter og poteter. Boken har over 100 oppskrifter og mye annet nyttig stoff.
Cappelen, kr 299.


Småkaker og kakefest fra Gyldendal
Småkaker -kakefest fra Gyldendal

Søtmomser vil nok finne glede i Gyldendals nye serie om kaker. De fire bøkene omhandler: småkaker, porsjonskaker, festkaker og muffins. Her finner du alt du trenger av tips om baking, samt råd om basisutstyr og ingredienser, i tillegg får du forslag til pynt.
Kr 149.


Grill fra Gyldendal
Grill hva du vil

Grill hva du vil er drømmeboken for alle som har tenkt å tilbringe sommerkveldene bak grillen.Boken er skrevet i samarbeid med grillprodusenten Weber, og har i tillegg til en lang rekke flotte oppskrifter mange gode råd og tips for grilling.
Gyldendal, kr 299.


 

Terjes kjøkken fra kokkeverdensmester fra Terje Næss.
Terjes kjøkken fra Terje Ness

Ønsker du å diske opp med verdensmestermat, er boken Terjes kjøkken fra kokkeverdensmester Terje Næss et ”must”. Her gis det grundig innføring i hvordan man skal imponere venner og kjente med gourmetmat innefor alle sjangre.
Gyldendal, kr 199.


Middelhavet fra Damm forlag
Middelhavet

Middelhavet tar for seg Italia, Sør-Frankrike, Spania, Nord-Afrika fra Marokko til Tunisia, Tyrkia, Hellas og Balkan. Ialt 300 oppskrifter, fra forretter til pastaretter, hovedretter med kjøtt eller fisk og skalldyr, og herlige desserter.
Damm, kr 389.


Båtmat
Båtmat

Båtmat er kokeboken for dem som skal feriere i båt, hytte eller campingvogn og vil ha mest mulig ut av det, Uansett trenger du ikke mer enn enkle kjøkkenredskaper, gassbluss og den maten du finner, fanger eller bunkrer for å skape ferieminner.
Cappelen, kr 349.