Nytt & Nyttig

Vi har tatt en kikk på den siste tids produktnyheter.

Styr induksjonstoppen med fingrene
Med de nye discControl-skivene fra Siemens styrer du induksjonstoppen på en helt ny måte, der den klassiske vribryterens ergonomiske fordeler forenes med moderne sensorteknikk. discControl-skivene er magnetiske og kan enkelt manøvreres med fingertuppen. Den nye styremåten frigjør mer overflate på platetoppen samtidig som den gjør den mer barnesikker og lettere å rengjøre – ettersom skivene enkelt kan fjernes. Dessuten gir de, sammenlignet med vanlige vribrytere, platetoppen et design som skiller seg ut.

 

flexInduction
Siemens nye flexInduction er en ny løsning for fleksibel matlaging. Gjennom en stor induksjonssone der panner og kasseroller kan plasseres fritt, kan flere små eller en veldig stor kasserolle brukes uten problem. Du har ikke lenger begrensningen med kun runde kokesoner, du har i stedet hele overflaten til din disposisjon.

Les mer på www.siemens-home.no

Postkasser med dreneringsløsning
En postkasse kan brukes til så mye mer hvis man ser på oppbevaringsmulighetene. Norske Jenny Lane har designet en dreneringsløsning i bunn uten store hull, og åpner dermed opp for å gi postkassene andre bruksområder.

– I utgangspunktet designet jeg denne løsningen for å gjøre det vanskeligere for saksedyr og gjemme seg i postkassen, forteller Jenny Lane.

Det største markedet for postkasser er selvfølgelig utendørs, og postkassene fra Jenny Lane Design er laget for utendørs bruk. De finnes i metall, lakk og print. Størrelsen på postkassene er designet for å passe inn i de fleste postkassestativ, samtidig som den er romsligere enn de minste.

Les mer på www.jennylanedesign.no

Induksjonstopp med LCD-display
Når du lager mat til vanlig må du som regel henge over komfyren for å passe på at ingenting koker over eller svir seg. Bosch har gjort et forsøk på å gjøre livet litt enklere, og har derfor laget en ny induksjonstopp med 36 automatiske tilberedningsprogram. Ved å velge for eksempel «fisk» tilpasses varmen til retten som tilberedes og når pannen har riktig temperatur gir den deg beskjed om at det er på tide å legge i fisken. Deretter tar StekeSensoren over, og sørger for at temperaturen holder seg på akkurat rett nivå gjennom hele prosessen.

Håndstøvsuger med vaskbar beholder
Black & Decker har lansert en ny trådløs håndstøvsuger som har fått navnet Pivot Nose. Den lille håndstøvsugeren er fin å bruke når du skal gjøre rent på steder som er vanskelig å komme til, eller når du bare skal få vekk noen smuler fra gulvet. Støvsugerens beholder kan vaskes i oppvaskmaskinen og filteret er selvrensende.

Pivot Nose kommer i tre farger og koster fra 839 kr.