Hundens sovestilling avslører personligheten

Bli bedre kjent med hunden din ved å lære deg å tyde yndlingssovestillingen dens – Kanskje du blir overrasket? 

Hunden er menneskets beste venn, men hvor godt kjenner du egentlig hunden din? Nå kan du avkode hundens personlighet  bare ved å se på sovestillingen, den avslører nemlig mye om trygghet og selvsikkerhet.

Finn hundens sovestilling under og bli klokere.

Den selvsikre hunden

Hvis hunden din sover på siden er det et tegn på at den føler seg utrolig selvsikker. Sovestillingen utstråler nemlig fred og avslappethet –  og det betyr at hunden din føler seg veltilpass i omgivelsene sine.

Den milde hunden

Rev-sovestillingen er en hyppig brukt soveposisjon hos mange hunder. Når en hund sover i denne stillingen har den ofte et mildt sinn og er ofte en stille og rolig hund.  Når hunden krøller seg sammen, så beskytter den ansiktet, vitale lemmer og holder kroppsvarmen.

 

Den energiske hunden

Når en hund sover i utstrakt stilling så er det fordi den har et energisk sinn – og er ofte klar til lek og aktiviteter. Sovestillingen er bare ett bevis på at den  klar til gøy og lek så fort den våkner. 

Den trygge hunden

Når hunden din blotter magen og ruller over på ryggen, så kan du tolke det som den ultimative trygghetserklæringen. I denne posisjonen er hunden mest sårbar, men hvis den sover i denne stillingen så er det fordi den føler seg veldig trygg i omgivelsene. 

Den tilbaketrukne hunden

Hvis hunden din ligger flatt på magen med forbeina langs sidene, så kan det bety at den har et tilbaketrukket og litt sjenert sinn. Det kan også være et tegn på at den har et mildt sinn. 

Den dominante hunden

Hunder som over på ryggen med beina ut til alle sier er ofte dominante, selvsikre og den føler at den har en sterk posisjon. De tilpasser seg ofte nye omgivelser raskt og blir ofte lett venn med de fleste.

Kilde: Little Things