Annonse for wineandbarrels.no

Tre måter å forvandle hjemmet ditt til den perfekte private oasen

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Du trenger ikke alltid å reise langt for å nyte litt luksus. Hjemmet ditt har mest sannsynlig mange flotte måter å gjøre det til ditt eget lille fredelige fristed fra hverdagen. Du trenger bare å forestille deg det. I denne artikkelen kan du plukke opp et par nyttige tips for å gjøre hvert hjørne av hjemmet ditt til å føles som om du er på ditt favorittferiested.

Møbler hjemmet ditt for å representere ditt favorittferiested

Har du én spesiell feriedestinasjon som du bare ikke klarer å få ut av hodet? Hvorfor ikke ta med deg ferieminnet hjem og la hjemmedekoren inspireres av ditt mest elskede feriested? Det finnes mange forskjellige måter å gjenskape stemningen og skape ditt eget unike hjemmefristed.

Du vil finne inspirasjon fra hele verden. For eksempel kan du forvandle hjemmet ditt til en søreuropeisk villa med avslappende jordfarger som beige og brun, samt varme treverk og lin-gardiner. Du kan også gå for mer overdådige sofaer og senger for å skape den perfekte plassen for avslapning. Du kan også bytte ut treverket med bambus for å skape en mer østlig-inspirert tema. Bruk ferieminnene og forskjellige mindre dekorasjoner inspirert av feriedestinasjonen for å perfeksjonere temaet du ønsker å oppnå.

Unn deg selv noen ekstra luksusartikler

Mange ser ferier som en flott mulighet til å unne seg litt ekstra. Men hvem sier at du må begrense deg? Hvis du har nok plass til det, kan du for eksempel installere en liten bardisk med hyller, barkrakker og en bardisk for å skape følelsen av favorittcocktailbaren din på stedet du besøkte. Hvis du er interessert i vin, kan du også vurdere å installere et vinskap, slik at du alltid har et par av dine favorittviner klare til servering når du har gjester på besøk.

Badet gir også en mulighet til å legge til litt luksus. Å installere et badekar er en sikker måte å skape en ekstra følelse av velvære på. Du kan også ta det et skritt videre og dekorere badet ditt for å se ut som et fra et feriested. Ved å integrere en takluke over dusjområdet, skaper du følelsen av et utendørs bad som du vil se på mer eksotiske feriesteder. Med et par planter og noen duftlys vil badet ditt bli en luksuriøs oase.

Forvandle hagen din til en ekte oase

Hagen din er enda et område som gir nesten ubegrensede muligheter til å forvandle hjemmet ditt til en fredelig oase og la deg omfavne utendørs liv. Det kan være så enkelt som å sette opp en hengekøye i hagen for å slappe av i.

Du kan også forvandle terrassen din til det perfekte stedet å arrangere fester eller ha venner og familie over. Et fint stort loungeområde kombinert med en utendørs peis eller et bålbord skaper en innbydende og avslappende plass ideell for sosialisering.

For å forsterke følelsen av en oase, husk å skape grønne omgivelser rundt deg og kanskje ha et par eksotiske planter, som små oliventrær, plassert rundt terrassen eller planter som marramgress for å hjelpe til med å danne en strandlignende følelse. En liten palme kan også være et alternativ.

Ingen oase er noen gang helt komplett uten noe vann. Selv lyden av det er beroligende. Til og med en liten fontene eller andre typer vanninstallasjoner kan ha stor innvirkning. Videre kan du integrere et utendørs spabad i terrassen eller opprette en separat installasjon for å etablere en ekte følelse av velvære.