Maling til besvær

Dagboken uke 37

<!– –>

Er det noe som i det hele tatt skal gå knirkefritt for oss?? Vi fikk en maler til å sparkle og pusse klart innvendig, for det ble for vanskelig for oss. Dette resultatet var vi ikke fornøyd med, og fikk en annen maler til å gå over. Han sa også at dette ikke var veldig bra. Jeg ringte til malerfrimaet og presenterte det min maler-venn sa og lurte på om de kunne komme å bare gå over en gang til. De gjorde det og ringte til bake og sa at alt var bra. Hadde vi noe å si på det fikk vi gå til malemesterens skjønnsnemd. Uff ja… å betale så mye for denne jobben og ikke være fornøyd, syntes vi var for ille. Vi er ikke prikete med det var tydelig synlige skjøter og dårlig pussing på kantene. I taket i stuen var spissen ujevn og dårlig pusset nedover..

Ja, så tilkalte jeg en mann i fra malemester skjønnsnemd og han kunne komme allerede dagen etter.. puh – takk.
Han dømte jobben midt i mellom bra og dårlig, men ok. Men taket i stuen kunne jeg be dem komme å fikse litt mer på. Så reist han igjen og jeg ringte tilbake til Malemesteren og forklarte det.. Han ble så irritert og oppgitt på telefonen, at jeg ble helt satt ut.. Hva er dette for en behandling..
Jeg ble lei meg og sint, og dro på huset på kvelden for å male videre. Jeg tenkte at jeg får ta første strøket over sparklingen og se – så får vi rette opp i dette selv.

Jobbet på huset til 0200 og var skikkelig sliten på jobb dagen etter. Før jeg kom igang på kontoret ringer Tron og sier at Malemesteren hadde ringt han og de skulle komme i dag og gå over alle skjøter og flekksparkle….. Hmm – hva skjedde nå.. noen som leste tankene mine i går kveld.??
Ja ja.. de gjorde jo det da – og gikk over alle skjøter.. De ble veldig bra til slutt.. men taket i stuen er fortsatt ikke bra.. Kanskje jeg får litt hjelp av maler-vennen min til å justere der;-)

Jo stakkars, jeg glemmer jo en del håndtverkere som har gjort en dyktig jobb. HeMo VVS har gjor en god jobb med rør, ESS installasjon har vært flinke med det elektriske og for ikke å snakke om InteriørMur som har lagt fliser noen dager nå – helt fantastiske og super service..