ANNONSØRINNHOLD

Hold lys og varme ute fra barnerommet

Sommernettene har vært ekstremt varme. Heldigvis er det enkelt å holde soverommet kult og behagelig for barna.

Selv om varme og deilige sommerdager er herlige, kan de også by på utfordringer når podene skal legge seg. For hva hjelper vel din innføring av faste leggetider, når barnerommet er helt opplyst og i tillegg varmt som en stekeovn?

Heldigvis er det enkelt å løse. Utvalget av superpraktiske solskjermingsprodukter har aldri vært større, og når du nå også får mønster som gjør dem spennende og morsomme for familiens minste bør valget være lett.

Kjente Disney-helter

Hele poenget med en blendingsgardin er at den effektivt skal blokkere måneskinn og sollys, slik at soverommet blir mørkt og behagelig når man skal legge seg.

Til dine VELUX takvinduer kan du få lystette blendingsgardiner til alle aldersgrupper og med utallige lekre mønstre. Har du små barn er det likevel den nye Disney og VELUX  Goodnight Collection du bør merke deg.

Velg motiv fra klassikere som Anna & Elsa (øverst i saken), Biler (avbildet her), eller Ole Brumm. Foto: Disney & VELUX Goodnight collection

Ved å kombinere den kjente VELUX kvaliteten med 18 ulike mønstre basert på barnas favorittfigurer fra Disney, er alt klart for å la dine kjære sovne søtt og trygt.

LES MER OM DISNEY OG VELUX GOODNIGHT COLLECTION HER!

Siden alle blendingsgardinene fra VELUX er lystette, har de også lagt ned mye innsats for å gjøre det enkelt å få rommet lyst og trivelig igjen når en ny dag skal begynne.

Kvalitet trenger faktisk ikke å koste mer

Det er nemlig ikke nok at en blendingsgardin er enkel å montere. Skal den bli brukt i det daglige, må den også oppleves som enkel og trygg i praksis.

Dette har VELUX løst ved å plassere hele solskjermingen i en ferdig tilpasset gardinkassett, som både har gripelist og holder snorene skjult bak smale sideskinner.

Trinnløs regulering og gripelist gjør betjeningen enkel.

 

Resultatet er en blendingsgardin som monteres på minutter, uten at du trenger å fikle med vater, målebånd og annet spesialverktøy. Alt du trenger er ganske enkelt en skrutrekker, og siden den følger med i pakken er dette en montering alle kan gjøre selv.

Gardinene har trinnløs plassering, slik at det bare er å dra gripelisten i ønsket posisjon. Siden alt er skjult, slipper du også å bekymre deg over at de minste henger seg fast i snorer som henger og slenger.

SE UTVALGET OG BESTILL DISNEY OG VELUX GOODNIGHT COLLECTION HER!

Enkel bestilling

Tiden da du trengte målebånd for å finne riktig størrelse er heldigvis over. Alle VELUX takvinduer har et typeskilt plassert på toppen av vipperammen. Dermed er det bare å lese av vinduskoden, så er du garantert en gardin som passer til ditt vindu.

Stopp varmen med VELUX Screen

Selv om blendingsgardinene er lystette, må det hardere lut til for å stoppe varmen fra sola. Løsningen er derfor å montere en utvendig duk som blokkerer solstrålene før de treffer vindusglasset.

Det fine med VELUX Screen er at den er transparent. Det gjør at du fortsatt kan nyte utsikten, selv om den passive oppvarmingen av soverommet blir redusert med opptil 76%.

Screenen ligger skjult og beskyttet i vinduets toppkasse når den ikke er i bruk, og som alle VELUX produkter er den selvsagt superenkel å montere. Alt du behøver å gjøre er å sette vinduet i vaskestilling, feste screenen til to kroker på utsiden av den nederste rammen, og lukke vinduet – så er den på plass.

LES MER OM VELUX SCREEN HER!

VELUX blendingsgardin og VELUX Screen kan benyttes samtidig, og helt uavhengig av hverandre.

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio  for Velux.