Solskjerming inne

Solskjerming inne – råd og tips

Skal du ha ny solskjerming inne og usikker på hva slags, hvordan og hvilken type som passer best til deg og din bolig? Her har vi samlet tips, råd og inspirasjon om akkurat dette, slik at du lettere kan finne den riktige solskjermingen for dine vinduer!

Les mer

De gode løsningene

Den gode løsningen for boligen når det gjelder solskjerming inkluderer blant annet at skjermingen kan reguleres. Har du for eksempel store vinduer i boligen, så kan solvarmen brukes til å varme opp huset. Samtidig kan det imidlertid bidra til å gjøre boligen for varm på varme sommerdager. Det er derfor helt avgjørende at du velger riktig løsning for innvendig skjerming. Du kan blant annet få en løsning som reflekterer solen. På den måten holdes varmen ute, og på kalde dager holder den varmen.

Forskjellige former for solskjerming

Det finnes mange forskjellige måter å stenge solen uten på. Kanskje vil du ha persienner, eller en rullegardin, eller lamellgardin eller en markise. Listen er lang, men du finner en oversikt på denne siden!

Smart solskjerming til takvinduer

Smart solskjerming til takvinduer

Takvinduer er flott og slipper inn masse dagslys. Men noen ganger kan det bli litt mye, særlig når du skal sove, eller når det er veldig varmt ute.

Hold lys og varme ute fra barnerommet
ANNONSØRINNHOLD

Hold lys og varme ute fra barnerommet

Sommernettene har vært ekstremt varme. Heldigvis er det enkelt å holde soverommet kult og behagelig for barna.

Forbud mot farlige snorer

Forbud mot farlige snorer

Har du barnesikret persiennene dine? I mai ble det innført nye sikkerhetskrav for snorer til innvendig solskjerming – sjekk om dine er montert korrekt, slik at det ikke skjer en ulykke!

Gardiner fra A til Å

Gardiner fra A til Å

Liftgardiner eller sidegardiner? Eller ingen gardiner i heletatt? For å ha gardiner som vil henge pent og ta seg godt ut i lang tid, finnes ingen snarveier.

Lag persienner nå!

Lag persienner nå!

Har det floket seg i vinduet? La den flokete persiennen bli din vintersyssel.

10 former for solskjerming

10 former for solskjerming

Utvalget i solskjerming er stort. Her ser vi på ti av de mest vanlige formene for solskjerming.

Når sola skader

Når sola skader

Det er ikke bare vi mennesker som kan bli svidd i sommersola. Den kan også bleke tekstiler og skade interiøret.