Slik lager du et unikt halloweengresskar

Halloweengresskar uthules vanligvis i skumle og uhyggelige varianter som kan stå på trappen. Men hvorfor ikke prøve en helt annen variant med glitter, rhinestones og forskjellige farger?

Halloween er tiden for skrekk og gru. Barna gleder seg ofte til denne høytiden hvor de skal ut på knask eller knep, og mange velger også å bruke tiden før halloween til å pynte opp med gresskar. Det er også en hyggelig aktivitet å gjøre sammen.

Men i stedet for å lage et tradisjonelt halloweengresskar i år har vi samlet Klitgaard Crafts beste tips til å få fine halloweengresskar inspirert av meksikanske hodeskaller.

Du har sikkert følt på det før, den konstante nervøsiteten for at barna skal kutte seg når de skal uthule årets gresskar til halloween. Gresskar, kjerner og klissete tråder. Det er koselig å uthule og skjære i gresskar, men det er grisete. Hvis du vil unngå rotet eller bare vil prøve noe nytt med familen, kan du la deg inspirere av disse vakre meksikanske hodeskallene fra Klitgaard Crafts til halloween.

I stedet for å uthule halloweengresskaret kan du male på det! Foto: Klitgaard Crafts

Dette trenger du:

  • Ett eller flere gresskar. Gjerne litt avlang, slik at de kan ta form av en hodeskalle.
  • Akrylmaling
  • En liten malingsrulle
  • Selvfestende rhinestones eller fargede falske steiner
  • Lim hvis steinene ikke er selvfestende
  • En japansk sprittusj (UNI-POSCA) til å tegne konturene med. Du kan ikke bruke vanlig sprittusj på gresskar, fargen vil flyte ut.

Slipp for kutting og søl. Mal og dekorer halloweengresskaret til meksikanske dødsmasker. Foto: Klitgaard Crafts

Slik gjør du det:

Det er kun fantasien som setter grenser, så vær kreativ:

  • Mal gresskarene i ønsket farge
  • Tegn med tusj – i denne artikkelen er det tegnet meksikanske hodeskaller
  • Pynt med rhinstone eller andre steiner for å gi gresskaret det lille ekstra.

Det er god inspirasjon å finne fra Klitgaard Crafts fine hodeskallegresskar. Alternativt kan du gjøre et bildesøk på Google eller via Pinterest, søk etter Mexican sugar scull. Du kan også finne mer inspirasjon og tips til Halloween på vi i villas Pinterest.

Kun fantasien setter grenser når du maler, tegner og dekorerer halloweengresskaret. Foto: Klitgaard Crafts