annonsørinnhold

Slik gjør Treningsfrue huset juleklart

Camilla «Treningsfrue» Aastorp forteller oss om sine favorittprodukter fra Kärcher, og hvordan hun får huset skinnende rent til jul. Les om hennes erfaringer, tips og triks til vask av hele huset.

For meg betyr det å ha et rent hus betyr mindre stress, mer kos og lavere skuldre.
Kanskje spesielt nå i høytiden hvor vi skal lage litt ekstra julestemning og innekos.

Jeg blir fryktelig stresset av et rotete og møkkete hus, men heldigvis har jeg en mann som også er glad i å ha det rent og pent rundt oss.

Det jeg liker med Kärcher er at de har tenkt på absolutt ALT. Produktene er enkle å sette sammen, lett forståelig og du finner det meste av hva du enn måtte trenge. For å gi dere noen gode tips på veien (ettersom det er mange produkter å velge mellom) har jeg laget en liste med noen av mine favoritter. Kanskje noe å ønske seg under juletreet, eller som en førjulsgave til seg selv slik at julevasken går enda enklere?

VINDUSVASKER WV 6 PLUS

Hvor mange ganger vasker dere vinduer i året? Jeg skalikke skryte på meg at det er veldig ofte og er vi flinke har det blitt mellom 2-3 ganger i året. Men med vindusvasker WV Plus fra Kärcher kan jeg med hånden på hjertet si at det blir oftere enn dette fremover. For hvor digg er det ikke å se sola skinne inn gjennom stuevinduet til rene vinduer uten snutemerker etter hunden eller grisete barnefingre.

WV 6 Plus er en veldig hygienisk måte å vaske vinduene på ettersom du slipper å komme i direkte kontakt med det skitne vannet. Med 100 min batteritid kan du vaske i lengre perioder, og et display viser hvor mye tid du har igjen. Bred sugenal, enkel å bruke og enklere blir det faktisk ikke!

Les mer om VINDUSVASKER WV 6 PLUS HER.

DAMPVASKER SC 4 EasyFix

Dette er maskinen som har ALT! Enkel å bruke, kan vaske store deler av huset på flere ulike måter og den sørger for å gjøre huset så rent som bare det. Dette er min
FAVORITT!

SC 4 EasyFix har et 2-tanksystem med en avtakbar vanntank som hele tiden sørger for fylling under bruk. Jeg bruker det ene munnstykket som mopp på glatte flater (parkett, fliser i gangen etc), det mellomstore munnstykket er perfekt å dampe/vaske granitt benkeplaten på kjøkkenet, kokeplata, kjøkkenvifta, dusjkabinettet, vasken på toalettet, dørhåndtak osv. Og det lille geniale munnstykket sørger for å komme til i kriker og kroker som er nærmest umulig å vaske rent. Da tenker jeg spesielt rundt servanter som er vanskelig å komme til, smuss på stekeplata, dusjkabinettet osv.

Maskinen rengjør uten kjemikaler og fjerner opptil 99,9% av bakterier og virus (Covid). Du kan justere intensiteten på dampen i forhold til hva du vasker og hvor møkkete det er. De fjerner faktisk møkk som er vanskelig å få av ellers, og den er super enkel å bruke.

Ettersom den dreper 99,9% av bakterier og virus er dette er maskin som er perfekt å ha i hus, og kanskje ekstra fin med de som har allergier. Rengjør alle typer harde flater.

Les mer om DAMPVASKER SC 4 EasyFix HER.

GROVSTØVSUGER WD 3 TRÅDLØS

Det geniale med denne grovstøvsugeren WD 3 er at den går på batteri! Det gjør det utrolig enkelt å støvsuge bilen, garasjen, CrossFit Boxen vår og en møkkete gang preget av mye grus, slafs og møkk.

Det å ikke ha behov for stikkontakt gjør hele forskjellene, (batteriets brukstid er på
ca. 15 minutter). Maskinen har en beholder på 17 liter, og kan suge opp vått og tørt
uten å bytte filter. (Det er et lite wow fra meg altså!) I tillegg kan batteriet også
brukes på andre batteridrevne produkter fra Kärcher med samme type batteri.

Les mer om den trådløse GROVSTØVSUGER WD 3 HER.

FC 7 trådløs gulvvasker

Denne batteridrevne FC 7 gulvvaskeren står fast til lading på kjøkkenet til enhver tid. Den er faktisk like bra som de sier, og kjøkkengulvet har aldri vært enklere å holde rent. Fordelen er at du ikke trenger å støvsuge før du mopper, noe som igjen sparer deg for masse tid! For hvor mye smuler, matrester og dritt finnes ikke på et kjøkkengulv? For ikke å snakke om hundehår som den enkelt tar opp takket være et genialt hårfilter.

Les mer om den trådløse FC 7 gulvvaskeren HER.

Kärcher har fokus på bærekraft, og dette har hatt stor betydning for driften
helt siden det familieeide selskapet ble grunnlagt for over 80 år siden. De
ønsker å ta ansvar for miljøet, og med bærekraftsprogrammet «Sustainability
Excellence» har de satt seg som mål å drive frem alle punktene i deres
bærekraftsstrategi innen 2020.

Da er det bare å vaske julen inn folkens!! For dette anbefales på det reneste!

Camilla