Våre beste oppbevaringstips

Rydd opp ved å oppbevare annerledes; vi gir deg våre beste tips!

Vi saumfarer nettet hver eneste dag på jakt etter de beste tipsene og triksene for å gjør livet enklere. På veien har vi funnet en hel haug gode idéer når det kommer til oppbevaring.

Noen av idéene er små og enkle, mens andre krever litt mer jobb. Inspirasjon finner du uansett, og får nye idéer til hvordan du kan rydde og oppbevare tingene dine på en helt ny måte.

Organiser rotet i gangen

Frigjør gulvet, ha god plass til vinterjakkene og utnytt veggene var tipsene vi fikk fra Trude Pleyum, assisterende kommunikasjonssjef i Ikea. Få flere tips til hvordan du kan organisere gangen HER!

Foto: Ikea

Få orden på sengetøyet

Pute- og dynetrekk tar ofte litt plass. For de late av oss, er det kjedelig å lete frem matchende sengetøy når man er skikkelig trøtt og bare vil sove. Legg derfor dynetrekket inne i putetrekket for å holde de samlet.

Foto: Martha Stewart

Få en ryddig garasje

Med riktig innredning er det ikke nødvendig med én stor ryddedag i året lengre. I garasjen kan du bruke plassen langs vegger og tak til oppbevaring, men det er også lurt å ha en egen bod til ski, sykler og gressklipper. Les flere tips til garasjen HER!

Foto: Getty Images

Bruk sengen!

Under sengen finnes det ubrukt gulvplass hvor du kan oppbevare vinterklær, leker eller julepynt, for den saks skyld. Barna kan ha senger med ekstraseng under, som man kan rulle ut når venner skal overnatte.

Foto: Ikea

Spar plass med skyvedører

Skyvedører kan gi et inntrykk av et ekstra rom, og vil ikke ta like mye gulvplass som et skap og skapdører. I tillegg kan blanke skyvedører pynte opp, og gi et polert uttrykk. Se flere bilder og få mer inspirasjon HER!

Foto: Elfa

Bruk veggene!

På kjøkkenet kan du fint bruke veggene til oppbevaring av kasseroller fordi de både pynter opp og blir lett tilgjengelige. Mal en trefiberplate i en deilig kontrastfarge for en sprek kjøkkenvegg.

Foto: Apartmenttherapy