7 smarte måter å bruke magnetlister på

Vi får ikke nok av smart oppbevaring – denne gangen med magnetlister. Visste du egentlig hvor mye du kan bruke en magnetlist til?

1. Magnetiske leker

Å oppbevare barnas magnetiske leker, som for eksempel biler på magnetlister er både praktisk og dekorativt.

Det er også en fin detalj til barnerommet, som også fint kan bli stående når barnet ikke leker med bilene lenger. Det kan bli en morsom ryddeaktivitet for barna, og du slipper å vasse i barnas rot!

Kilde

2. Løst kjøkkenutstyr

Alle løse deler til ulike kjøkkenmaskiner ligger vanligvis og skramler i kjøkkenskapet.

Er delene magnetiske er det bare å henge dem opp på magnetlister – og vipps er kjøkkenskapet blitt langt ryddigere. På den måten får du også bedre oversikt!

Kilde

3. Grytelokk

Grytelokk har en tendens til å skramle og samle seg opp i skap og skuffer. Fest dem på magnetlister, og du slipper all skramlingen! Det gjør hverdagen mer organisert og det blir en lek å finne frem i tingene sine.

Kilde

4. Verktøy og pensler

Det finnes to type mennesker når det kommer til garasjer: De som har mer orden i garasjen enn på resten av livet og de som de som overhodet ikke har orden i garasjen.

Dette enkle tipset passer heldigvis til begge mennesketypene! Bruk et antall magnetlister og du ser fort at det blir orden.

Kilde 

5. Oppbevaring av krydder

Med denne oppbevaringsmetoden får du lett overblikk over kryddere samtidig som boksene er lett tilgjengelige. Det gjør også at krydderiene er holdbare lenger, og du får enklere brukt opp ting som har hengt litt for lenge.

Kilde

6. Småoppbevaring på badet

Magnetlistene er perfekt til oppbevaring av små hårnåler, neglesakser, pinsetter og andre små ting som ellers ligger og flyter på badet. Vi er vel ikke de eneste som mister disse tingene på et blunk? Magnetlister forhindrer dette.

Kilde

7. Oppbevaring av nøkler

En enkel måte å holde orden på husstandens nøkler!

Kilde 

Få flere smarte tips og triks – meld deg på nyhetsbrevet vårt her!