13 ting du kan bruke Ikea-posen til

Den velkjente blå Ikea-posen kan brukes til mange andre ting enn å frakte varene hjem fra Ikea. 

De fleste av oss har en eller flere av de blå Ikea-posene liggende hjemme, og de blir flittig brukt til alle mulige ting. Her er 13 morsomme ting du kan bruke posene til. 

1. Oppbevaring

Det er neppe noen overraskelse at posen kan brukes til oppbevaring. Men det bør allikevel nevnes at den er genial til oppbevaring av sengetøy, julepynt, skøyter, sko, gjestedyner og masse annet. 

2. Strandveske

Ikea-posen er helt genial som strandveske. Den kan romme både håndklær, solbriller, solskrem, solhatt, barnas leketøy og yndlingsmagasiner. Posen er til og med vanntett. 

3. Flytting

Hvis du skal flytte er Ikea-posen uunværlig. De kan romme sofaputer, dyner, håndklær og kan klemmes inn hvor som helst i flyttelasset. 

4. Samle frukt

I fruktsesongen er posen genial til å legge på skuldra og samle epler i. Stroppene på posen er enormt holdbare, noe som gjør den ideel til formålet. 

5. Oppbevare ved

Har du noen gang tenkt over å bruke posen til oppbevaring av ved?

6. Helgeturer

Skal du på helgetur og har mye du skal ha med deg? Da er Ikea-posen fantastisk. Særlig i høytider hvor du skal med deg julegaver, klær og diverse annet. Ikea-posen gjør det enklere å pakke lett, og gjør at alle tingene ikke må klemmes ned i en litt for liten koffert. 

7. Avfallshåndtering

Samle alle gamle aviser, bokser, glass og andre ting i posen. I tillegg er den genial til å samle tomflasker i. 

8. I entreen

Du kjenner sikkert til det… Barna kommer hjem og slenger fra seg luer, votter og handsker overalt i gangen. Her er Ikea-posen være ideel til oppbevaring, særlig fordi den raskt kan gjemmes vekk i skapet når barna har lagt yttertøyet oppi. 

9. Flytting av planter

Har du noen planter i hagen som skal flyttes? Posen egner seg godt til kortvarig oppbevaring og transport av plantene. Du kan til og med vanne dem – posen er nemlig vanntett.

10. Regntøy

Er du av DIY-typen så ser du sikkert potensialet i Ikea-posen. Hvorfor ikke sy din egen regnjakke?

11. Bikini

Du kan også sy din egen bikini av Ikea-posen. Du trenger ikke bekymre over at flere har lik bikini som deg. 

12. Lagre bildekk 

Ikea-posene er store nok til å lagre bildekk i garasjen.

13. Skittentøy

Denne er opplagt: Ikea-posen er perfekt til skittentøy!

Hva bruker du Ikea-posen til? Del i kommentarfeltet!