ANNONSØRINNHOLD

Kunsten å slappe av

Nå er tiden inne for å roe ned. Hjemmet skal dyrkes som aldri før, og den nye kolleksjonen til SOFACOMPANY berømmer det myke og minimalistiske. Velkommen til «slow living».

Leonora SOFACOMPANY

– Vår helt nye kolleksjon er svært preget av nettopp «slow living». Trenden er på mange måter et motsvar til en stadig mer travel hverdag. Konseptet handler om å senke tempoet i hverdagen og sette pris på det en har rundt seg, forteller Line Krabbenhøft, sjefsdesigner i SOFACOMPANY.

SOFACOMPANY har alltid feiret myke tekstiler og runde former. Sofaer som er skapt for å slappe av i. Et sted for å lene seg tilbake for familietid, spillkvelder og for å sove fem minutter etter filmen har startet, selv om du lovet at du ikke ville gjøre det.

Ny kolleksjon

Den nye kolleksjonen til SOFACOMPANY kommer i harmoniske jordfarger og har en dyp kjærlighet til myke møbler som man kan synke ned i etter en travel dag. I tillegg kommer også kolleksjonen med et skikkelig «pop» av en grønnfarge.

Den helt nye 3-seteren Kenta er en minimalistisk sofa med strenge linjer. Den diskré trerammen lager et nesten flytende uttrykk – som kombinert gir en klassisk nordisk stil.

– Kentas runde og inviterende armputer hjelper å myke opp uttrykket fra de rette linjene og gir en god sittekomfort. Kenta er virkelig en interessant miks av firkantet minimalisme og supermyk komfort, sier Line med stor iver.

Den nye kolleksjonen byr også på den helt nye luksuriøse sofaen Leonora. Det er en lav og dyp sofa, med ultramyk komfort som gjør den til den perfekte loungesofa. Sofaen kommer i to versjoner, en myk matt chenillekvalitet i en knallgrønn farge og en lys beige nyanse.

Akkurat nå har SOFACOMPANY tusenvis av sofaer på sentrallageret sitt i Danmark. Det gir normalt en leveringstid på kun en til to uker til norske kunder, og de tilbyr gratis frakt til fortauskant på alle sofaordre.

Fleksibel drømmesofa

Den helt nye modulsofaen Daphne understreker virkelig loungestilen i SOFACOMPANYs nye kolleksjon.

– Ikke bare er den helt fantastisk å slenge seg i, men den er også veldig fleksibel da du kan skape din helt egen drømmesofa, sier Line.

FLEKSIBEL: Daphnes lave armlene og de ultramyke setene understreker virkelige loungestilen til denne nydelige modulsofaen.

Dansk design

SOFACOMPANY selger utelukkende danske designmøbler i god kvalitet til svært konkurransedyktige priser. De designer, produserer og selger alle produktene selv og kan derfor holde en rimelig pris året rundt. Du finner alle møblene i nettbutikken, men de kan også ses og testes via showroomene i Oslo, Sandvika, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Alma

Den nye lenestolen Alma er også helt unik. Den er inspirert av hvordan strandsteiner legger seg i naturlige og uperfekte lag.

– Dette kommer til uttrykk i den asymmetriske ryggen, som gir stolen en kunstnerisk karakter – og som samtidig sikrer en supergod og tilbakelent sittekomfort, forteller Line.

Bestselgeren

Bestselgeren Aya er en romslig 4-seter sofa med et helt spesielt design. Stilen kalles «Japandi» og er en miks mellom japansk stil og den klassiske nordiske stilen, hvor fokuset er på det enkle og rene med naturlige materialer.

Sofaen som varer år etter år

Man skal ikke kimse av behovet for fornyelse i hjemmet, men det er verken bærekraftig eller spesielt økonomisk å kjøpe ny sofa hver gang man ønsker forandring.

Tenker du på å kjøpe ny sofa bare fordi du er lei fargen? Da er et nytt sofatrekk et godt alternativ for deg, forteller Line.

– Et prakteksempel på dette er Anna som er en klassisk 3-seter sofa med en praktisk tvist. Sofaen har et tidløst formspråk med myke puter, men har også avtagbart trekk, som har borrelåslukning, forteller Line og legger til:

– Det gjør det enkelt å skifte uttrykk, men også å vedlikeholde, da hele trekket kan sendes på rens.

PRAKTISK: Se hvor enkelt du kan skifte trekket på Anna.

Fakta om SOFACOMPANY

🇩🇰 SOFACOMPANY har hovedkontor i Danmark og showroom i Oslo, Sandvika, Stavanger, Bergen og Trondheim.

✍🏼 Alle møblene tegnes av egne, danske designere eller kjente gjestedesignere.

🔹 Designerne velger ut de beste materialene og får møblene produsert på utvalgte fabrikker i Danmark, Vietnam og Bosnia.

💳 Det finnes ingen fordyrende mellomledd, og SOFACOMPANY har faste, lave priser hele året.

🚛 Møblene lagres på et sentrallager i Danmark og leveringstiden er derfor svært kort.

Besøk Sofacompanys rikholdige nettbutikk