Høstens sofatrender 2013

Sofa i knallfarger, stram sittekomfort i skinn, eller en lun sofa i ull…..?  Det meste er «lov» hos de store produsentene denne høsten , så da gjelder det bare å kjenne etter hvilken sofastil som passer best hjemme hos deg.

Ralph Lauren Home

I 1967 etablerte Ralph Lauren merkenavnet Polo. Ralph Lauren Home kom på markedet i 1983. Ralph Lauren skrev historie når han som første mote designer lanserte en fullstendig hjemmekolleksjon bestående av sengetøy, håndklær, tapeter, stoffer, servise og dekorprodukter, som alt kombinert skaper et tidløst hjem. I de senere år kom også Ralph Lauren Home møbler og belysning. I 2002 ble Ralph Lauren Home lansert online.

For mer info: www.ralphlaurenthome.com

Designers Guild 

Tricia Guild grunnla Designers Guild i London i 1970. Firmaet er innflytelsesrik og er en kreativ pådriver innen interiørdesign, og har opparbeidet seg internasjonalt ry for sin nyskapende produksjon av tekstiler, tapeter og møbler.

Møblene selges i mer en 70 land i hele verden, og designeren Tricia Guild har mottatt flere priser, og hun er æresmedlem av Royal College of Art.

Høsten 2013 har Designers Guild lansert en ny kolleksjon med tekstiler, some er preget av bade sterke koloritter og litt mer dempede farger.

Sofa med sterke koloritter og litt mer dempede farger

Sofa fra Designers Guild i skarpe farger. Foto: AMM

For mer info: www.designersguild.com

Ikea

I en sofa fra Ikea…kan du fortelle hvem du er… Denne høsten lanserer det  globale møbelsselskapet  Ikea gamle «sofatravere» i ny drakt i knallfarger, som  garantert vil  vekke oppsikt i interiøret.

Fargerik sofa i serien Stockholm fra Ikea. Foto: Ikea.

For mer info: www.ikea.no

Skeidar BoConcept

Brun sofa med skinn og puter

Stram skinnsofa fra BoConcept. Foto: BoConcept.

Sofaen er helten i stua og kan fort bli din beste venn også om du er veldig glad i å sitte i sofaen eller å ligge i den.

For mer info: www.boconcept.no

Bolia

Moderne blå sofa med lekker komfort

Moderne sofa fra Bolia. Foto: Bolia.

Kvalitet, enkel rengjøring og lekker komfort er stikkordene som Bolia gjerne vil at forbruker skal forbinde med sine sofaer.

For mer info: www.bolia.no