Finn skatter på nettet

Gjennom rubrikkannonser på nettet, kan du finne små skatter til hjemmet.

Let etter skatter til boligen i fred og ro foran datamaskinen.

Har du tid og tålmodighet, kan du lete frem unike gjenstander som passer nettopp i din bolig. Det kan være ei tidsriktig lampe eller ei spisestue fra en bestemt epoke.

Men det behøver ikke begrense seg til møbler. Trenger du varme til vinteren, kan kanskje en kakkelovn eller antikk smijernsovn være saken? For musikkelskeren med sterke venner finnes det utallige piano som gies bort mot henting. Eller hva med et par lysestaker i sølv, et vakkert maleri eller en slitt gyngestol som glir rett inn i shabby chic stilen? Du finner alt i rubrikkannonsene på nettet!

Finn – www.finn.no
På Finn kan du velge mellom elleve ulike kategorier, fra Møteplassen til Stilling ledig. For saker og ting til hjemmet, sjekk kategorien Torget, hvor du finner mer enn 90 000 annonser om alt fra samlerobjekter til musikkinstrumenter.

Rubrikk – www.rubrikk.no
Rubrikk er en søkemotor som gir deg anledning til å søke i rubrikkannonser fra 463 nettsteder. Du kan velge mellom sju kategorier: Eiendom, Bil, Båt, MC, Diverse, Jobber og Charter. En åttende, tjenester, kommer snart. Skal du lete etter skatter til bolig, klikk deg inn på Diverse, hvor du kan velge mellom 220 000 annonser.

Tinde – www.tinde.no
Tinde har fem kategorier: Eiendom, Jobb, Motor, Reise og Stort og smått. Det ligger nesten 100 000 annonser under sistnevnte. I tillegg til å være en vanlig markedsplass, har Tinde også auksjoner i samarbeid med QXL.no . Auksjonene utgjør desidert den største andelen av annonser under kategorien stort og smått.

Zett – www.zett.no
Også Zett har fem hovedkategorier for annonser: Eiendom, Stilling, Motor, Båt og Smått og stort. I tillegg har de tjenesten Kart. Klikker du deg inn på Smått og stort, kan du velge over tjue underkategorier, fra Bøker og tegneserier til Garasjesalg og dødsbo. Zett samarbeider med rundt femti lokalaviser over hele landet og gir dermed folk anledning til å annonser både i aviser og på nett.