Møbler

Alt om møbler til ditt hjem

Møbler er noe du kan kjøpe både på nett og i butikk. Her får du inspirasjon til dine nåværende og fremtidige møbelvalg. Vi har samlet masse tips og råd – alt fra kjøp av miljøvennlige møbler, informasjon om hvordan du bygger dine egne, til smart og stilig interiørinspirasjon.

Les mer

Forny dine gamle

Er du lei av den gamle kommoden din? Vil du ha en helt ny farge på dine gamle krakker? Vi har samlet inspirasjon til hvordan du kan få ditt gamle, slitte møblemang til å se bra ut igjen.

Bygg dine egne

Bygg dine egne skohyller i hallen eller vil du kanskje bygge din egen sengegavl? Å bygge møbler trenger ikke å være vanskelig – følg våre guider, hvor vi veileder deg med hva du trenger av verktøy, tre og mål.

De beste oppbevaringsmøblene

Mange drømmer om orden ved hjelp av god oppbevaring. Ofte mangler man alltid oppbevaringsplass, og derfor har vi samlet gode tips når det kommer til smarte løsninger for din oppbevaring.

Er det på tide å pusse opp eller bytte ut møbler?
Annonse for vidaxl.no

Er det på tide å pusse opp eller bytte ut møbler?

Dersom du ønsker en forandring hjemme, kan det være fristende å pusse opp. Dette kan gjøres både enkelt og billig, men er ikke i alle tilfeller riktig alternativ. Det å bytte ut litt av dekor og møbler kan nemlig gjøre en like så stor forskjell, om ikke større. Det gjelder derfor å tenke gjennom og…

Kunsten å slappe av
ANNONSØRINNHOLD
Leonora SOFACOMPANY

Kunsten å slappe av

Nå er tiden inne for å roe ned. Hjemmet skal dyrkes som aldri før, og den nye kolleksjonen til SOFACOMPANY berømmer det myke og minimalistiske. Velkommen til «slow living».

Er du en ekte ikeakjenner?

Er du en ekte ikeakjenner?

Vet du egentlig hva bokstavene står for? Og kan du viktige (og mindre viktige) fakta om den svenske møbelgiganten? Test deg selv her!