Se den helt nye fargen – St. Pauls Blue

Nylig lanserte Jotun i samarbeid med designstudioet Frama fargen St. Pauls Blue. Den lekre fargen er allerede tilgjengelig for deg. Se hvor vakkert du kan få det.

Jotun har i samarbeid med designstudioet Frama lansert en helt ny farge: St. Pauls Blue. Frama skulle pusse opp studioet og hadde et ønske om en lekker farge som kunne matche deres design – Jotun så muligheten for et godt samarbeid.

– Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.

Samarbeidet gikk strålende og i går viste de frem den nye fargen i den nymalte interiørbutikken Kollekted By.

Blått er det nye sorte

Det tok ikke mange forsøkene før St. Pauls Blue åpenbarte seg for dem. Med blått på fremmarsj i interiørverden kunne ikke timingen vært bedre. Fargen er en dyp, lun blå med en tvist av dramatikk.

– Den har historiske fargereferanser i seg, men har også elementer av den urbane og røffe, industrielle stilen, sier Larsen.

st. pauls blue

Satser på designere

En av Framas designere, Niels Strøyer Christophersen, ble så fornøyd med fargen at han valgte å male sin egen leilighet.

Fremover skal Jotun satse på samarbeid med andre designere. De har ingen utvalgte ennå. Designeren må være stilsikker, ærlig og være en Jotun liker. Det betyr ikke at han eller hun skal være siste trend eller den alle snakker om.

jotun og frama