Høstens 10 hotteste farger

Jotuns nye farger er spennende, myke, varme og trendy. Sjekk ti av våre favoritter her! 

Malingprodusenten Jotun  har akkurat kommet med nytt fargekart for høsten 2017. Her er hele 32 farger som speiler tidens trender, og gir oss dype, sterke, farger som er levende, naturnære og harmoniske.    

Fargene er oppdelt i tre kategorier –  City Motions, Silent Serenity og Lush Garden. Førstnevnte er inspirert av urbane og kreative miljøer. Fargene i Silent Serenity er varme og naturlige, mens fargene i Lush Garden heller mot det det botaniske og eksotiske.

Se også: 8 eksperttips for å velge farge og tapet

Her får du se ti av våre favoritter fra det nye fargekartet. Kanskje en av disse snart finner veien til en vegg hjemme hos deg?   

 

1. Den blå timen

Lys og dus. Dempet og pastellaktig. Fargen Lady, 5200, Dusky Blue er lett å like.  

 

2. Urban og cool 

Fargen Lady, 5044, Blåis er hakket dypere enn lillebroren Dusky Blue. Dette gir et litt mer urbant og tydelig preg.  

 

3. Blå + Grønn = Sant

Denne deilige, dype blågrønne fargen hører til i temaet Lush Garden og heter Lady, 5454, Dark Teal.

Se også: Slik velger du riktig maling

 

4. Et hint av hage

Her har vi en litt lysere, litt ledigere, litt grønnere nyanse. Lady, 6350, Soft teal hinter mot det botaniske og matcher utrolig godt med andre grønntoner. 

 

5. Subtilt grønn

Hvis du vil ha forsiktig grønt med preg av pastell og naturfarger, vil du sannsynligvis se nærmere på fargen Lady, 8281 Pale Linden.

 

6. Sand og beige 

Her ser du et rom som er malt i to forskjellige bruntoner – Lady, 10965, Hipster Brown nederst ved trappen, mens veggen har fått den lysere brunfargen Lady, 10966, Almond Beige.

 

7. Inderlig brun

Denne dype, djerve brunfargen har et islett av rødt og heter faktisk Norwgian wood (Lady, 10981). En temmelig utradisjonell farge, men du verden så kul! 

 

8. Moden klassiker

Grå er en tilbakevendende favoritt i norske hjem, og fargen blir nok ikke noe mindre populær med denne nyansen; Lady Pure Color 1877 Valmuefrø.

 

9. Luftig og lys

Rosa seiler opp som en av trendfargene i 2017, og når vi ser dette bildet forstår vi hvorfor. Den lyse veggen er malt i fargen Lady Pure Color 2588. Veggen til høyre har fargen Lady Pure Color 20054 Silky Pink mens dørene og listene er malt med Lady Supreme Finish Halvblank 20054 Silky Pink

 

10. Fresh fersken 

Og som en grand finale har vi denne uimotståelige freshe ferskenfargen i Lady minerals-serien, 20047, Blushing Peach. 

 

Se også: Fargetrender for våren 2017

Vil du ha mer inspirasjon: Abonner på vårt nyhetsbrev!