Paljettputa hele internett snakker om

Den såkalte "Mermaid Pillow" kan nok sies å være den mest populære puten noensinne. I løpet av bare noen få dager har hele 31 millioner sett videoen av den stilige puten på Facebook. 

Videoen av den stilige paljettputen som den amerikanske journalisten, Steve Noviello, la ut på sin Facebookside, har gått som en farsott på internett de siste dagene. 

Med 31 millioner visninger, over 480 000 delinger og 238 000 likerklikk, har videoen av disse putene fasinert en hel verden.

Flere puter i en

Det som gjør puten annerledes enn alle andre, er at du selv kan velge hvordan den skal se ut. Puten er laget av paljetter i to forskjellige farger, som du kan vende og snu på som du vil. På denne måten kan du lage et helt unikt og personlig design. 

Skulle du bli lei av paljettene over lengre tid, er det bare å snu puten. På den andre siden har den nemlig et helt nøytralt design. 

Interiørdesignerne hos 124m2 har ikke latt seg forføre av puten, men mener den er helt riktig med tanke på trend, fashion, materiale og fargekombinasjoner. 

Denne puten er jo også mye mer enn noe du bare pynter opp sofaen med. Den er også underholdene. Flere som nå har kjøpt seg en Mermaid Pillow, sier de kan holde på med den i evigheter. Det er nok også dette så mange har latt seg fasinere sånn av.  

Stiv pris

Puten er designet av Aviva Stanoff, som holder til i USA, men er også å få kjøpt på designerens hjemmeside. Selv om putene har blitt super populære, synes flere at prisen er i det meste laget. Puten kommer i 13 forskjellige versjoner, og prisene ligger på 570-1300 kroner.

– Prisen kan jo forsvares med at denne puten lever lenge, kan enkelt fornyes og har et personlig preg med en og samme pute. Med så mange paljetter tenker jeg at prisen er innafor, sier interiørdesigner i 124m2, Camilla Gjerset. 

Om du ønsker deg denne puten, men ikke ønsker å betale den stive summen, er det også flere nettsider som selger putene for en billigere penge.

Hva synes du om puten?