Drømmehus med lite vedlikehold

Therese og Gisle Keiseraas' kebony-hus i Trondheim har blitt deres drømmebolig. Bli med inn og se flere bilder fra det flotte huset!

Rått i betong

Rått i betong

I underetasjen har Gisle og Therese et kombinert hobbyrom og medierom. Den røffe betongveggen er malt med støvbindende betongolje. Sofaen er fra Møbelform, mens konglelampen er fra Silvia Vita. (Foto: Lena Knutli)

Lekkert soverom

Lekkert soverom

Gule interiørdetaljer frisker opp i et ellers nøytralt interiør. Therese liker å forandre dekor og farger ofte, og synes det er en hyggelig syssel. (Foto: Lena Knutli) Les mer om huset i Trondheim

Kjøkkenkos

Kjøkkenkos

Gisle og Therese trives maks på sitt lyse, luftige kjøkken. Kjøkkeninnredningen er fra JKE, spisebordet DT20 er fra Bolia, og det samme er spisebordsstolene, som heter Espalier. (Foto: Lena Knutli)

Blikkfang i stua

Blikkfang i stua

Les mer om lavenergihuset i Trondheim

Lyse nyanser

Lyse nyanser

Parketten er enstavs og heter Boen Eik Alamo. – Med et godt inneklima kan det ta mange år før det må gjøres noe med gulvet, sier Therese. Sofen er fra Møbelform. (Foto: Lena Knutli)

Lur lyssetting

Lur lyssetting

Les mer om lys og strømstyring i huset

Innbydende soverom

Innbydende soverom

Fra kjøkkenet er det inngang til Gisle og Thereses soverom. Innenfor soverommet er det stor garderobe samt hovedbad. (Foto: Lena Knutli)

Holdbar pynt

Holdbar pynt

Mer vedlikeholdfri plante enn dekorative, nakne greiner finnes vel ikke? De gule lysene tar opp fargen so går igjen i mange av rommene i huset. (Foto: Therese Keiseraas)

Uterom med lite jobb

Uterom med lite jobb

Med vedlikeholdsfri terrasse, trær i krukker og dekorative elvesteiner i stedet for gress, kan Gisle og Therese slappe av i stedet for å jobbe i hagen. (Foto: Therese Keiseraas)

Eldes med stil

Eldes med stil

Les mer om parets materialvalg og uterom