Drømmehus med lite vedlikehold

Therese og Gisle Keiseraas' kebony-hus i Trondheim har blitt deres drømmebolig. Bli med inn og se flere bilder fra det flotte huset!

Rått i betong

I underetasjen har Gisle og Therese et kombinert hobbyrom og medierom. Den røffe betongveggen er malt med støvbindende betongolje. Sofaen er fra Møbelform, mens konglelampen er fra Silvia Vita. (Foto: Lena Knutli)

Lekkert soverom

Gule interiørdetaljer frisker opp i et ellers nøytralt interiør. Therese liker å forandre dekor og farger ofte, og synes det er en hyggelig syssel. (Foto: Lena Knutli) Les mer om huset i Trondheim

Kjøkkenkos

Gisle og Therese trives maks på sitt lyse, luftige kjøkken. Kjøkkeninnredningen er fra JKE, spisebordet DT20 er fra Bolia, og det samme er spisebordsstolene, som heter Espalier. (Foto: Lena Knutli)

Blikkfang i stua

Les mer om lavenergihuset i Trondheim

Lyse nyanser

Parketten er enstavs og heter Boen Eik Alamo. – Med et godt inneklima kan det ta mange år før det må gjøres noe med gulvet, sier Therese. Sofen er fra Møbelform. (Foto: Lena Knutli)

Lur lyssetting

Les mer om lys og strømstyring i huset

Innbydende soverom

Fra kjøkkenet er det inngang til Gisle og Thereses soverom. Innenfor soverommet er det stor garderobe samt hovedbad. (Foto: Lena Knutli)

Holdbar pynt

Mer vedlikeholdfri plante enn dekorative, nakne greiner finnes vel ikke? De gule lysene tar opp fargen so går igjen i mange av rommene i huset. (Foto: Therese Keiseraas)

Uterom med lite jobb

Med vedlikeholdsfri terrasse, trær i krukker og dekorative elvesteiner i stedet for gress, kan Gisle og Therese slappe av i stedet for å jobbe i hagen. (Foto: Therese Keiseraas)

Eldes med stil

Les mer om parets materialvalg og uterom