Bli handy sammen med hjemmefikserne Carro og Karin

Bygg en kjøkkenøy, blomsterkasse og andre morsomme ting sammen med de svenske hjemmefikserne Carro og Karin. De byr også på spennende matoppskrifter som er verdt å prøve!

Hjemmefikserne Karin Almström, svensk hageentusiast og programleder, og Caroline Ahlkvist, vinneren av Hele Sverie baker 2013, har nylig startet en egen Youtube-serie med morsomme hjemmeprosjekter og guider for fine ting man kan bygge, og hvor de også viser herlige matoppskrifter!

Både oppskriftene og guidene finner du på både norske Viivilla.no og svenske Viivilla.se. Først ut er en instruksjon om hvordan du bygger din egen kjøkkenøy, samt en oppskrift på hvordan du lager ditt eget glutenfrie mel.

Hva lærer vi i videoene deres?

– Alt mellom himmel og jord! Vi bygger, baker, pusler og viser alt på pedagogisk vis gjennom både film og bilder. Det skal være enkelt, kult og godt! Vi viser også små helsetips, som hvordan man kvitt den vonde datanakken.

Hvilke flere prosjekter kommer vi til å få ta del i?

– Snart er sommeren her, så vi kommer til å flytte ut i hagen. Det blir gode paier og kaker med sommerens frukter og bær. Vi skal bygge espalje, blomsterkasser, og selvfølgelig følger vi frø fram til de blir store planter. Kanskje hilser vi på noen som vil ha hjelp med et prosjekt, akkurat som i episode 4 av Carro og Karin Hjemmefikserne, der vi besøker Hele Sverige Baker-Fredrik og bygger kjøkkenøy.

Hvem er dere utenom «Hjemmefikserne»?

– Vi traff hverandre bak kulissene på TV4 i 2013 og det sa direkte klikk. Vi er begge ordentlige hjemmefiksere og Gunde Svans sitat «Ingenting er umulig» er vårt motto, så dere kan forstå at det både går unna og at vi har det veldig gøy sammen! Carro vant hele Sverige baker 2013 og uten hennes bakeferdigheter jobber hun også som massør og trener på Sats. Karin jobber som programleder for Lotto på TV4, men er også fotograf, redigerer og prosjektleder. Så filmene våre spiller vi inn og redigerer selv. Karin er også en skikkelig hagenerd!

Nevn tre instagramkontoer som dere inspireres av:

Karin:

@slottstradgarden_ulriksdal

@villasmedsbo

@covergirl_chalkpaint

 

Carro:

@fredriksfika 

@linda_lomelino

@naprapatjonas