ANNONSØRINNHOLD

7 tips som gjør hjemmet ditt mer personlig

Det aller mest trendy akkurat nå er å ha et personlig hjem – akkurat slik det bør være!

Overalt finnes det inspirasjon å hente når det kommer til interiør, men det kan være fort gjort å glemme sin personlige stil. Huset eller leiligheten din bør tross alt ikke bare se pent ut– men være et deilig fristed som får deg til å føle deg som hjemme.

Uansett hvilken stil du liker: her er 7 tips til hvordan du kan få det mer hjemmekoselig, med en personlig vri! 

1. Miks og match

Ikke føl deg forpliktet til å holde deg til én viss stil, men gå for en blanding av møbler og dekor som gjenspeiler personligheten din. Kanskje du elsker den marokkanske stilen i stuen, men foretrekker det mer minimalistisk og skandinavisk på kjøkkenet – eller omvendt? 

Ikke vær redd for å blande favoritter i ulike stiler, eller billig og dyrt om hverandre: møbler fra loppemarkedet kan gi en ekstra særegenhet kombinert med mer stilrene designprodukter.

2. Personlige bilder på veggen

Få opp favorittbildene dine på veggen med interiørprodukter fra fotoknudsen!

Bildet er printet på plexiglass, med skarp bildekvalitet som fremhever fargene og detaljene, med en fantastisk glans.

 

På nettsidene til fotoknudsen.no kan du enkelt designe bildene dine, og velge mellom 5 ulike materialer og prisklasser, samt 15 forskjellige størrelser.

Blogger Annette Haga har valgt dekorere hjemmet sitt med favorittbildene på veggen – i ulike størrelser og materialer som plexiglass, aluminium og skumplate.

”Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har gjort dette før – og nå føler jeg virkelig at hjemmet mitt har blitt tusen ganger mer personlig. Designprosessen er både enkel og morsom, og jeg ble så glad da bildene så enda finere ut enn forventet. Jeg elsker dem og nå vil jeg ha enda flere!”

Som leser av Viivilla får du nå 40% rabatt i hele nettbutikken til fotoknudsen.no

Bruk rabattkode FESTEN2018 ved bestilling! Koden er gyldig i hele februar.

I Minnebanken kan du dessuten lagre og organisere bildene dine helt gratis, slik at de er tilgjengelige for deg hvor og når du vil. Her kan du laste ned den enkle Minnebanken-appen, som er et trygt valg når det kommer til å ta backup av alle bildene dine, direkte fra mobilen. 

3. Velg riktig belysning

Belysning har mye å si for stemningen, og det blir raskt mer hjemmekoselig og intimt med flere lyskilder: som små bord- og vegglamper, tente stearinlys og lykter. 

4. Ha favorittene på utstilling!

Lag små universer av alle de små og personlige pyntegjenstandene dine: på sidebord, benker, hyller og i vinduskarmene.

Bilder på i aluminiumsplate fra fotoknudsen.no, i størrelse 30×40 og 40×40. Bildene er printet på solid aluminium (som til og med tåler å henge utendørs!), og har et moderne og stilrent preg, med skarp bildekvalitet.

Lag dine egne, personlige bilder hvor og når du vil – med fotoknudsen sitt designprogram! Oppheng er inkludert i prisen, og du har en 100 % fornøyd-garanti.  

5. Gi liv i hjemmet med farger

Ved å tapetsere eller male veggene kan du få et helt nytt og mer personlig uttrykk. Du trenger ikke nødvendigvis å male hele stuen, én vegg i kontrast mot det hvite skaper både dybde og stemning i rommet.

6. La deg inspirere av DIY-prosjekter

Det er massevis av inspirasjon å hente fra blant annet Pinterest, med tips til hvordan du kan lage ting selv. Både gøy og kreativt! Hva med å for eksempel droppe wallstickers til barnerommet, og heller skape egne motiver ved hjelp av linjal, blyant, maskeringstape og maling?

7. Ommøblering – og det blir som nytt!

Ved å flytte rundt på møblene du allerede har, vil du med én gang se at rommet blir totalforvandlet.   

Det viktigste å tenke på når du innreder er at du skal føle at hjemmet ditt er et fristed  du trives, som gjør deg glad og som gir deg påfyll med energi. Det finnes ingen regler!

Husk at du i hele februar får 40% rabatt i nettbutikken til fotoknudsen.no, som i år feirer 60 års jubileum! 
Meld deg på Vi i Villas nyhetsbrev her!