Laminatgulv – moderne og praktisk

Laminat tåler hard medfart år etter år og har omtrent samme vakre utseende som tregulv. I tillegg er det enkelt å legge og prisen er lav.

Drømmer du om et rimelig gulv, som passer inn overalt i huset bortsett fra på badet, er laminat er bra alternativ. Det er dessuten lett å vedlikeholde. Gulvet krever ikke mer enn litt støvsuging eller tørrmopping. Spesielle flekker tas vekk med en fuktig klut. Det beste for skitne laminatgulv er å fuktmoppe det med et nøytralt rengjøringsmiddel og ettertørke flaten med en oppvridd klut. Det er viktig å ikke helle vann direkte ned på laminatgulvet. Med disse enkle rengjøringsmetodene vil laminatgulvet holde seg pent i en årrekke. Du trenger heller ikke være redd for å få riper i gulvet om du tar med deg sykkelen inn i gangen eller når barna går på gulvet med skitne og grusete sko. Laminat tåler en trøkk og er et godt valg i rom som brukes flittig.
bildetekst
 

Fakta om laminat

Laminatgulv fra Tarkett-sommer finnes i to ulike kvaliteter, men med mange ulike tremønstre. Den ene varianten er 7 mm tykt og limes i fugene. Den andre typen: 8 mm SLS er limfritt gjennom et system som kalles «Self-Locking-System». Denne laminaten er dessuten utstyrt med «SolidBase», som er en komprimert HFD-hinne som gir en ekstra motstandskraft mot fuktinntregning og er godkjent for å stå imot belastninger på offentlige steder som hotellrom og på mindre kontorer.