Med denne hjemmeroboten slipper du å vaske vinduene selv

Med en vindusvaskerrobot slipper du den kjedelige vindusvasken. 

Mange nordmenn kjenner til robotstøvsugeren som har gjort støvsugingen enklere for tusenvis av norske hjem. Nå har robotstøvsugeren fått et lignende familiemedlem som utelukkende konsentrerer seg om å gjøre vinduene dine skinnende rene. 

Her er det snakk om den nye Ecovacs Winbot 950 Smart Drive vindusvasker, som er en robot til hjemmebruk. Vindusvaskerroboten trenger bare å settes på vinduet og aktiveres, så klarer den resten selv. 

Jobber med hjelp av et Smart Drive-styresystem

Ecovacs Winbot 950 er i stand til å oppdage hindringer og klarer vanskelige flekker, takket være et sofistikert styringssystem. Dette heter Smart Drive og består av mange sensorer.

Den kan også dreie 90 grader slik at du er sikret rengjøring av hele vinduet. 

Lydløs rengjøring

Denne vindusvaskerroboten er lydløs og vet selv når den er ferdig. Når den har avsluttet vindusvasken signaliserer den med lys og lyd, at den kan bli flyttet til neste vindu. 

4-trinns rengjøringssystem

Ecovacs Winbot 950 er utstyrt med et 4 trinns rengjøringssystem som rullerende pusser og tørker slik at du får det flotteste resultat. Roboten kjenner også grensene på vinduene som den rengjør. Du kan derfor bruke den på glassdører, uten å bekymre deg for at den skal falle ned. 

Roboten er sett hos Elkjøp til 3 749 kroner.
Meld deg på Vi i Villas nyhetsbrev her!