Årets ku-huuleste overvåkningskamera

Møt Ulo, det interaktive ugleovervåkningskameraet. 

Ulo er et topp moderne, interaktivt overvågningskamera som ser ut som en liten, kjempesøt ugle. Den har mange smarte funksjoner som enkelt lar deg overvåke hjemmet ditt eller stedet du setter den opp, men det er helt klart designet som skiller Ulo fra de andre fuglene i skogen.  

Ulos øyne ser alt

Den lille ugla ser mer ut som et leketøy enn et kamera, og det morsomme er den bruker de karakteristiske øynene og nebbet i overvåkningen. Øynene er faktisk to LCD-skjermer som endrer seg avhengig av hvilke funksjoner ugla bruker. 

  • Ugla myser og følger objekter med øynene når noen ser live videoopptak 
  • Ugla får tunge øyelokk når batteriet er under 10 procent.
  • Ugla blunker når du tar et bilde.
  • Uglas øyne følger bevegelsene til den eller det som beveger seg.

I tillegg kan du selv velge farge og størrelse på uglas pupiller- og irisstørrelse og øyerefleksjon.

Slik fungerer Ulo som overvåkningskamera

 

Men Ulo er mer enn bare søt, den er også et effektivt overvåkningssystem. Kameraet er plassert bak nebbet, og den har også en bevegelsessensor og en mikrofon. 

I likhet med mange andre smarte produkter, kan Ulo styres ved en app. Med denne kan du enkelt se hva som skjer i huset,  i barnerommet eller utenfor inngangsdøra ved hjelp av telefonen. Også kan du ta et bilde hvis du ser noe morsomt eller suspekt.

Hvis du ikke har en smarttelefon eller vil bruke andre enheter til å styre ugla, fungerer Ulo også med smartklokke eller en vanlig datamaskin. 

Videre bruker ugla, som kjæledyr flest, ansiktsgjenkjenningsteknologi, som gjør at overvåkningsmekanismen ikke vil slå ut på deg, selvom du romsterer rundt foran den.

En Ulo er priset til 199 Euro, og kan forhåndsbestilles her.
Meld deg på Vi i Villas nyhetsbrev her!