Perfekt halloween-godteri for deg som vil erte barna

Halloween står for døren og da er det tid for tull og fanteri. Her er noen utspekulerte og overraskende sjokolader du kan gi barna når de ringer på døren og krever søtsaker - hvis du har samvittighet til det da. 

Den perfekte halloween-spøken 

Halloween har vært stort i Norge i flere år. Barn strømmer ut på gatene i skumle kostymer, fra dør til dør på jakt etter søtsaker den siste kvelden i oktober. Å hvis de ikke får godteri (treat) ja da kan man ende med å bli utsatt for en skøyerstrek (trick). Derav frasen “trick or treat?”. 

Men nå har du muligheten til å erte barna tilbake, hvis du har samvittighet til det da. 

Prank – eller practical jokes, som det het før – har blitt en hel sjanger i seg selv på YouTube og en enorm hit med det du også kan kalle YouTube-generasjonen. Så de søte små barna vet godt selv at man kan bli utsatt for en prank i ny og ne. 

Rosenkål godteri 

Godteri som ser motbydelig ut finnes overalt i dagene opp til halloween, godteriet skal helst skal se ut som skjeletter, hodeskaller, flaggermus og andre skumle ting. 

Her er en uhyggelig enkel oppskrift på litt halloween-godteri som ser deilig ut, men som smaker som det verste mange barn vet om: ROSENKÅL. 

Hvis du lager dem nøye, vil rosenkålen se så delikat ut at barna bare må sette tenna i dem. 

Slik lager du rosenkål au chocolat

 

Dette trenger du: 

  • En plate sjokolade 
  • En skål rosenkål

Slik gjør du det:

  1. Smelt sjokoladen 
  2. Dypp rosenkålen i sjokoladen

Lett ikke sant? Mohaha..