Den perfekte halloween-spøken
Halloween har vært stort i Norge i flere år. Barn strømmer ut på gatene i skumle kostymer, fra dør til dør på jakt etter søtsaker den siste kvelden i oktober. Å hvis de ikke får godteri (treat) ja da kan man ende med å bli utsatt for en skøyerstrek (trick). Derav frasen “trick or treat?”.
Men nå har du muligheten til å erte barna tilbake, hvis du har samvittighet til det da.
Prank – eller practical jokes, som det het før – har blitt en hel sjanger i seg selv på YouTube og en enorm hit med det du også kan kalle YouTube-generasjonen. Så de søte små barna vet godt selv at man kan bli utsatt for en prank i ny og ne.
Rosenkål godteri
Godteri som ser motbydelig ut finnes overalt i dagene opp til halloween, godteriet skal helst skal se ut som skjeletter, hodeskaller, flaggermus og andre skumle ting.
Her er en uhyggelig enkel oppskrift på litt halloween-godteri som ser deilig ut, men som smaker som det verste mange barn vet om: ROSENKÅL.
Hvis du lager dem nøye, vil rosenkålen se så delikat ut at barna bare må sette tenna i dem.
Slik lager du rosenkål au chocolat
Dette trenger du:
- En plate sjokolade
- En skål rosenkål
Slik gjør du det:
- Smelt sjokoladen
- Dypp rosenkålen i sjokoladen
Lett ikke sant? Mohaha..