Derfor blir du lykkeligere av å pynte til jul tidlig

Hvis du synes julepynt kun hører til desember, er det god grunn til å lese dette. I følge ekspertene blir man nemlig lykkeligere hvis du pynter før.

pynte til jul

Minner til barndommen

I en hektisk og stressende hverdag er det de små tingene som teller. Steve McKeown forteller til Unilad at julepynt bringer nostalgiske barndomsminner fra julen, som i de fleste tilfeller minner om det å glede seg. Så hvis du trosser skeptikerne og pynter til jul tidlig, ja da blir du lykkeligere i lengre tid.

Psykoterapeut og forfatter Amy Morin sier også til Unilad at de nostalgiske juleminnene hjelper oss til å forstå identiteten vår fordi vi kobler det til barndommen. Hun hevder også at julen hjelper oss med å minnes våre kjære som har gått bort med glede. Så hvis vi pynter opp til jul tidlig, vil vi føle oss mer knyttet til de vi savner.

Julepynt gir deg venner

Julepynt gjør deg ikke bare glad og skaper gode minner fra våre kjære. I følge forskning på huseieres sosiale liv og påvirkning av julepynt, kan julepynt også skape vennskap.

Resultatene viser at du vil fremstå som mer vennlig og imøtekommende hvis huset ditt er pyntet til jul.

Så hvis du vil gi naboene et godt inntrykk, og kanskje til og med gjøre dem i litt bedre humør, må du finne frem julepynten din tidlig.

Så det er det bare å komme i gang med å pynte til jul! Vi har samlet litt forskjellig du allerede kan gjøre nå!

Dette kan du gjør:

God julepynting!