8 nye idéer til påskepynten

Bruk høytiden til å lage ny dekorasjon med barna eller pynt litt annerledes med disse åtte inspirerende ideene.

påske pynt

Vi er skikkelig klare for påsken og har funnet de beste inspirasjonsbildene til påskepynt akkurat nå. Enkle ting som å så frø, male egg eller bruke kakefatet til å dekorere gjør pyntingen til påske til en lek.

1. Strikk eller hekle din egen påskepynt

Hvem sa at pinner i vaser kun var for fastelaven? Er du glad i å strikke, kan du lage din egen påskepynt i form av kyllinger, kaniner, katter – hva enn du liker. Strikk én ny ting for hver dag i påsken og heng det på treet?

2. Påskemuffins

Skal du ha selskap eller gjester i påsken? Er ikke muffins fulle av farger helt din greie? Dekorer den søte desserten med enda søtere kaniner du enkelt lager selv. 

påskemat
Foto: Getty Images.

3. Personlig smak

Vi digger dekorasjonen under, men ville kanskje ha forandret på fargene og formene hvis vi skulle hatt lignende hjemme.

Finn ting som representerer påske for deg og som er i farger du liker. Hvis ikke pastellgul, grønn og lyseblå er noe for deg, trenger ikke dekorasjonen å være mindre ‘påskete’ av den grunn.

4. Påskepynt med godteri

En enkel måte å tilføre litt ekstra farge inn i hjemmet på, er så klart å pynte det med hva du liker best: påskegodteri! (I tillegg til å være en fantastisk god grunn til å småspise døgnet rundt, så klart.)

5. Moderne vri

Finn et par-tre pinner ute, sett dem i en vase og heng på favorittpynten din. Omkring kan du dekorere med de fargene du liker best.

6. Kanin-girlander på barnerommet

Før påsken trår til kan du få med barna på et lite verksted. Lag girlander til barnerommet, og barna kan velge farger, klippe ut kaninene selv og lage stjærter.

7. Spiselig påskepynt! Gro karse

Finnes det noe mer påskete enn smaken av karse? Så frøene allerede i dag, så har du deilig topping til osten i påsken.

påske
Foto: Getty Images.

8. Fyll kakefatet

Har du et kakefat eller en dekorativ skål stående ubrukt i skapet? Bruk fanatasien og gjør den om til en drømmehage for små kaniner, fugler eller egg.