ANNONSØRINNHOLD

6 enkle og personlige julegaver

Disse kommer garantert til å slå an!

Å finne den perfekte julegave til nære venner og familie kan være en utfordring. For hva gir du egentlig til de som allerede har alt de trenger av materielle ting?

Vårt aller beste tips er at du gir noe som er personlig. Årets store julegave er nemlig en lekker fotogave. Her er det mange ulike former og fasonger å velge i.

Aldri vært enklere

Trikset er å ta dine digitale høydepunkter og plassere dem på fysiske produkter, og så gi dem i gave til de du er aller mest glad i. Slik unngår du at de blir liggende på mobilen eller i nettskyen for alltid.

Velger du julegaver fra Fotoknudsen kan du være trygg på at produktene du får er av høy kvalitet, og at vi har jobbet hardt for å gjøre jobben din så enkel som mulig enten du bestiller på våre nettsider, eller bruker våre mobil-apper.

Fristet? Bra, her er nemlig våre mest populære julegavetips:

Fotobok

I en verden hvor mange bare ser bilder på en skjerm, blir det å sitte og bla i et fysisk album en svært personlig opplevelse som garantert får frem smilet hos mottakeren.

Det unike med Fotoboken er ganske enkelt at du får et fiks ferdig fotoalbum med dine bilder og din tekst. Dermed er det lettere enn noengang å fortelle din historie til de du er glad i.

Fotoboken: Den perfekte måten å bevare øyeblikkene på!

Selv om det å lage en fotobok er enklere og rimeligere enn mange tror, gjelder det også her å velge leverandør med omhu. Fotobøker kommer i mange størrelser og i ulikt design, og du bør velge en leverandør som gir deg den stilen du ønsker, i tillegg til at du enkelt kan velge en papirkvalitet og størrelse som matcher dine egne krav.

Trenger du litt inspirasjon for å komme igang? Da bør du få med deg vår hjelpeside med gode tips til fotoboken.

KLIKK HER FOR Å SE HVOR MYE DU SPARER PÅ Å BESTILLE FOTOBOK NÅ!

Julekortet: Klassikeren som aldri forsvinner

Kanskje ikke som julegave, men en perfekt gave i posten i førjulstida. Selv om det i dag er enkelt å sende en melding på Facebook, er det fortsatt noe helt spesielt å få et ekte og personlig julekort i posten.

TIPS: Velg en leverandør som gir deg konvolutter sammen med julekortene.

Et julekort kan du selvsagt printe ut hjemme også, men vil du spare deg for mye arbeid er det befriende enkelt å velge en profesjonell aktør. Hos fotoknudsen kan du selvsagt legge inn tekst på dine egne bilder, i tillegg til å fråtse i nye og unike design, og velge størrelse og papirtype etter eget ønske.

KLIKK HER FOR Å SE LANDETS STØRSTE UTVALG AV JULEKORT

Tidløse vinnere: Kalender og kopp med bilde

Har du lyst til å gi en gave som både er personlig og nyttig bør du derimot vurdere en fotokalender eller en kopp med bilde.

Vår påstand er ganske enkelt at det er noe spesielt med en gave som mottakeren ser på hver eneste dag, eller som de bruker hver gang de skal ta seg en kaffetår på kjøkkenbenken.

TIPS: Velg en leverandør som lar deg legge inn personlige navnedager til familie og venner i fotokalenderen!

Når det gjelder kalendere, kommer de normalt i mange ulike formater og design, slik at du enkelt kan finne en stil du liker. Handler du på riktig sted kan du i tillegg få kvantumsrabatt om du bestiller 3 eller flere kalendere, så det er verdt å sjekke ut dersom du skal bestille til hele familien.

Tips: En kopp med bilde av favorittdyret eller ungene blir aldri feil. Men pass på at leverandøren du velger tilbyr en kopp som tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn!

Fyll veggen med lekkert innhold!

Uansett hvor fine julekortene og kalenderen er, så vil de før eller siden gå ut på dato. For deg som har lyst til å gjøre et vakkert øyeblikk til en gave som virkelig varer, gjelder det derfor å tenke stort.

Svaret er nemlig et lerret som lar deg henge dine beste øyeblikk på veggen, enten det er hos din nære venner, nærmeste familie, eller hjemme hos deg selv.

Et bilde i stort format av ungene eller favorittdyret, eller fra ferieturen du aldri glemmer er uslåelig. Hos Fotoknudsen kan du velge mellom 15 ulike størrelser og 5 ulike materialvalg.

Valget av leverandør bør gjøres med utgangspunkt i hvilken størrelse du ønsker deg, og ikke minst hvilket materiale du kan velge i. Det siste er faktisk viktig å huske på, slik at du får et materiale som matcher interiøret i hjemmet til mottakeren.

KLIKK HER FOR Å SE HVA DU SPARER PÅ LERRET

Små og store øyeblikk gjør inntrykk når de blir forstørret og kommer på veggen.

Synes du spranget opp til lerret blir for stort? Da kan du selvsagt få fremkalling av dine digitale bilder i nesten alle tenkelige størrelser og formater. Her er det forøvrig flere leverandører som lar deg bestille dette via egne mobil- og nettbrett-apper, slik at du kan gjøre jobben selv når du er på farten.

Den største rabatten får du nå!

Det liten tvil om at trykket øker for hver dag som går frem til jul. Hos Fotoknudsen kan du derfor skaffe deg en belønning i form av ekstra stor rabatt jo tidligere du er ute, samtidig som du kan lene deg tilbake i visshet om at du slipper stresset med å krise-shoppe julegaver rett før jul.

KLIKK HER FOR Å SE HVOR MYE DU SPARER PÅ Å BESTILLE AKKURAT NÅ

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er kommersielt innhold skrevet av Kontent for Fotoknudsen.