Blomster inne

Gode ​​tips og triks for blomster og dekorasjoner

Vakre blomster og dekorasjoner har stor innvirkning på hvordan hjemmet ditt ser ut. Og det kan lett være en utfordring å finne de rette blomstene, plantene og dekorasjonene til hjemmet, enten det er innendørs eller utendørs.

Les mer

På viivilla.no finner du blant annet mange gode tips til hvilke vakre planter du bør velge om du vil sette litt mer farge på og liv til hjemmet ditt. Både tulipaner, orkideer, syriner og hawaiiblomster er vakre og fargerike blomster. Men du kan også velge liljer, hortensia eller en romantisk klokkeblomst. Valgene er uendelige.

Hvordan lage en vakker blomsterbukett

Har du mange blomster i hagen kan du lære å binde dine egne blomsterbuketter. Og det er faktisk ikke så vanskelig å mestre kunsten å lage blomsterbuketter. Her finner du blant annet en steg-for-steg guide til hvordan du kan lage din helt egen vakre blomsterbukett fra hagen.

Det kan også være at du drømmer om å lage en vakker krans med georginer. Det er slett ikke så vanskelig som det kan høres ut. Bare sørg for å plukke de vakreste blomstene fra hagen. Kransen skal ligge i vann til den er gjennomvåt. Deretter skal stilkene på blomstene klippes slik at stilken blir ca 3-4 cm lang.

Hvordan få blomstene til å leve lenge

Skal du ha mye blomster inne, krever det også at du setter deg inn i hvordan du får plantene til å leve lengst mulig på best mulig måte. Ulike blomster krever ulik stell, og det er veldig viktig at du gir dem riktig mengde vann og riktig mengde sol og skygge hvis blomstene skal leve lenge. Men gjør du det riktig, kan du også ha blomstene dine i mange år – også inne.

Husk Morsdag 2023!
morsdag

Husk Morsdag 2023!

På morsdagen fortjener alle mammaer å få en stor, bugnende blomsterbukett. Vis hvor mye hun betyr for deg!

Orkideer: Slik tar du best vare på dem
orkide i vase

Orkideer: Slik tar du best vare på dem

Orkideer kan få lange og blomstrende liv med riktig stell og vanning. Her er de beste tipsene for å få langvarig glede av orkideene dine!

5 flotte og lettstelte grønne planter
Disse plantene burde du ha hjemme

5 flotte og lettstelte grønne planter

Grønne planter er ikke bare en vakker interiørdetalj, men gjør også inneklimaet bedre. Her er fem lettstelte og fine grønne planter du kan ha i hjemmet ditt.

Tulipandagen 2023

Tulipandagen 2023

Tulipaner har lange tradisjoner i Norge, og fredag 13. januar er Tulipanens dag!