Rimelige designlamper

Rimelige desiglamper til hyggelige priser er målet til Northern Lighting. De har derfor samlet flere lampedesignere under en felles paraply.

Alle typer Dagens kolleksjon består av fem modellserier som dekker de fleste lysbehov i et hjem. Alle i et elegant design, basert på norske og nordiske forutsetninger.


Oslo Wood - en studiolampe med tre ben. Pris 1990,-
Oslo Wood er en studiolampe med tre ben. Pris kr 1990,-

Oslo Wood er en studiolampe med tre ben. Den gir indirekte belysning fordi lyset kastes oppover. Noe som skaper en varm og diffus belysning. Prisen er 1990 kroner.

Polar er en lampe med skjerm blåst av glassblåsere. Den er inspirert av møtet mellom to poler og den dynamikken som oppstår mellom is, luft og vann. Øvre del av lampen er glassklar, mens den nedre er opalhvit. Noe som bidrar til å gi en spennende atmosfærisk belysning. Prisen er 3990 med tre pendler. Finnes også i bordutgave til 1300 kroner per glass.

 

 

 

 

 

 

 

Maze fokuserer på symmetri og geometri. Pris: 2190,-
Maze gir god allmennbelysning. Pris kr 2190,-

Maze fokuserer på symmetri og geometri. Platene som danner skjermen overlapper hverandre og gir et labyrintpreg. Den gir en god og komfortabel allmennbelysning. Prisen er 2190 kroner.

 

 

 

 

 

 

 

 

Northern Lighting ble etablert i 2005. Tanken bak nyskapingen er å tilby designlamper til en overkommelig pris, uten at det går ut over kvaliteten. Firmaet har både egendesign og samarbeidsprosjekter med andre norske og nordiske designere. Referansene for lampekolleksjonen ligger i nordisk lys og natur, og inneholder både modernistiske og postmodernistiske elementer. Lampene er til salgs i møbel- og interiørforretninger. Ikke bare i Norge, men i flere land i Europa.

– Vi har utarbeidet en liten kolleksjon lamper beregnet på det europeiske markedet, forteller Ove Rogne i Northern Lighting.

– Tanken var å kunne tilby forbrukerne et alternativ til det sortimentet som finnes i lampekjedene uten at prisen ble for høy. Det synes jeg vi har lyktes med. Vi ser en klar trend til at kundene ønsker seg andre lamper, og mottakelsen av våre produkter har vært positiv. Ellers er produktutvikling noe vi arbeider kontinuerlig med, og vi regner med å presentere en del nye modeller til møbel- og designmessen i Stockholm i februar, sier Rogne.     

 

Berg finnes som pendel, vegg og taklampe. Fra 1990,- til 2690,-
Berg finnes i forskjellige varianter. Vegg-, pendel-, og taklampe.

 

Berg finnes som pendel-, vegg- og taklampe. Lampen er bygd opp av rektangulære, transparente, sandblåste prismer. En spennende lampe som kan reguleres i ulike høyder. Prisen varierer fra 1990 til 2690 kroner, avhengig av hvilken modell du velger.
  
Snowball - gulvlampe med blåst kuppel i snøballstørrelse.
Snowball en enkel, men stilig lampe.

 

 

Snowball er en gulvlampe med blåst kuppel i snøballstørrelse. Den leveres med frostet glass og i rustfritt stål. Dimmer hører også med til standardutstyret. Liten modell koster 720 kroner, mens den store kommer på 990.

 

 

 

 

 

 

 

Flere opplysninger finner du på www.northernlighting.no/

 

Designere tilknyttet Northern Lighting

  • Ove Rogne
  • Rudi O. Wullf
  • Fido
  • Gerhard Berg
  • Trond Svendsgård

 

 

 

Her får du kjøpt Northern Lighting og andre:
  • Exo Møbelstudio, Oslo. Tlf: 22 56 70 30 www.exo.as