6 smarte ting du kan bruke en tennisball til

Tennisballer egner seg ikke bare til tennis. De kan brukes til mange nyttige ting i huset. 

1. Beskytt gulvet

Først og fremst kan du bruke tennisballer til å sette på stolbenene hvis du er i gang med å ordne gulvet hjemme. Det kan være en tidkrevende prosess, og det er veldig irriterende hvis noen av stolene lager riper i gulvet før det er ferdig.

Heldigvis kan man unngå ulykker med å sette tennisballer på stolens ben. Det eneste du trenger å gjøre, er å skjære et kryss i ballen og sette den på stolbenet.

2. Når du skal vaske tøy

Du kan også bruke tennisballer når du skal vaske tøy. Det er veldig praktisk hvis du ønsker deg mye håndklær. Legg en tennisball i maskinen neste gang du skal vaske håndklær. Resultatet vil være deilige, myke håndklær.

3. Plass i garasjen

Er du redd for å treffe veggen når du kjører inn i garasjen? Det kan være vanskelig å beregne avstanden, selv om du gjør det daglig. Vel, da kan en tennisball være redningen. 

Heng en tennisball fra garasjetaket slik at den akkurat treffer midten på bilruten. På den måten vet du at du ikke skal kjøre lengere.

4. Rens gulvet

Neste gang du har fått noen stygge merker på gulvet, kan du bruke en tennisball i stedet for å kaste deg ned på alle fire for å skrubbe det vekk. 

Skjær et kryss i tennisballen og sett den på enden av en kost eller lignende. Skrubb deretter med tennisballen og merkene vil forsvinne. Tennisballen fungerer nemlig som et slags viskelær. Smart, ikke sant?

5. Gjør hjemmet barnesikkert

Har du småbarn hjemme eller kanskje du får noen på besøk? Da kan det være en god ide å barnesikre hjemmet litt, slik at knøttene ikke skader seg. Sett en tennisball på skarpe bordkanter. 

6. Når du skal slipe noe som er rundt

Når man skal slipe med sandpapir, kan det være vanskelig å finne en god måte å holde sandpapiret på. Det kan du lett løse ved å bruke en tennisball. Det er særlig smart når du skal slipe noe som er rundt, og som skal forbli rundt.