Interiør

Alt om Interiør og innredning

Leter du etter interiørinspirasjon eller en guide til hvordan du kan innrede soverom, stue, kjøkken, barnerom eller kanskje den alltid like vanskelig å møblere: gangen?

Les mer

Eller er du på utkikk etter tips og triks til inneplantene dine, eller kanskje hvordan man best maler veggene i stuen? Hva med tips til å rengjøre vinduene mest effektivt? Og ikke for å glemme alle høytidene vi har, hvordan pynter man til dem? Vi har samlet alt om du trenger å vite om huset innvending.

Blomster inne

Vakre blomster og dekorasjoner har stor innvirkning på hvordan hjemmet ditt ser ut. Og det kan lett være en utfordring å finne de rette blomstene, plantene og dekorasjonene til hjemmet, samt vite hvordan du best tar vare på dem. Her kan du finner artikler som tar for seg alt det du trenger å vite om inneplantene dine.

Fest og høytider

Skal du holde en fest eller nærmer jul, påske 17.mai eller halloween? Vi har samlet masse inspirerende artikler med tips og triks til alle fest og høytide

Gulv

Riktig gulv betyr mye for innredningen av hjemmet ditt. Derfor spiller det en rolle hva du velger når du skal legge nytt gulv på kjøkkenet, stuen, badet eller gangen. Her finner du inspirasjon både til hvilket gulv du burde velge, samt hvordan du rengjør gulvet riktig.

Maling og farge

Skal du begynne å male inne? Så les her for å få gode tips til maling av boligen. Du finner blant annet gode råd fra profesjonelle malere om hvordan du mestrer maleteknikken.

Møbler

Møbler er noe du kan kjøpe både på nett og i butikk. Her får du inspirasjon til dine nåværende og fremtidige møbelvalg. Vi har samlet masse tips og råd – alt fra kjøp av miljøvennlige møbler, informasjon om hvordan du bygger dine egne, til smart og stilig interiørinspirasjon.

Rengjøring og inneklima

Hvis du vil være en ekte rengjøringsekspert, så er det mange ting du skal vite om forskjellige rengjøringsområder. Her kan du lese alt du skal vite om rengjøring inne.

Solskjerming inne

Skal du ha ny solskjerming inne og usikker på hva slags, hvordan og hvilken type som passer best til deg og din bolig? Her har vi samlet tips, råd og inspirasjon om akkurat dette, slik at du lettere kan finne den riktige solskjermingen for dine vinduer!

Trapper

Her har vi samlet alle artikler som handler om innetrapper. Uansett om du skal anskaffe deg en ny trapp, bygge trappen selv eller pusse opp en trapp, så finner du noe interessant her.

Derfor skal du sette en skål med ris i klesskapet
ris

Derfor skal du sette en skål med ris i klesskapet

Det høres kanskje merkelig ut, men det er nemlig en god grunn til at du skal lage plass til en skål med ukokt ris i klesskapet. Finn ut hvorfor i denne artikkelen.

Slik får du hjemmet lysere i de mørke vintermånedene
Interiør

Slik får du hjemmet lysere i de mørke vintermånedene

Allerede i september begynner lyset å forsvinne sakte men sikkert - Men selv om vi går mørkere tider i møte kan du med noen enkle innrednings-tips fylle hjemmet med naturlig dagslys. Se hvordan du best mulig innreder med lys og får komfort og velvære i boligen mens vinteren trenger seg på utenfor.

5 ting du kan glede far med på farsdag
farsdag

5 ting du kan glede far med på farsdag

Den andre søndagen i november markerer vi farsdag i Norge. En dag for å sette ekstra fokus på alle fedre der ute - og en god mulighet til å glede din far litt ekstra. Her er våre tips til opplevelser eller gaver man kan gi på farsdagen!

Derfor feirer vi farsdag
far og sønn

Derfor feirer vi farsdag

Farsdag faller alltid den andre søndagen i november - men hvorfor er det slik at fedre har en særlig merkedag tilegnet seg - her får du vite mer om tradisjonen som har sin opprinnelse helt tilbake i 1910!

Tenn et lys for dine nærmeste på allehelgensdag
høst gravsted

Tenn et lys for dine nærmeste på allehelgensdag

I tiden rundt allehelgenshelgen pleier kirkegårder og minnelunder å pyntes med lys, blomster og grønt. Les her hvordan du kan gjøre det fint på graven eller hjemme for å minnes dem du savner og tenker på.

Ta Halloweenfeiringen utendørs
barn med gresskar

Ta Halloweenfeiringen utendørs

For mange er Halloween synonymt med å kle seg ut og gå fra dør til dør. Men å ta feiringen ute, enten i skogen eller hagen kan være minst like skummelt og morsomt som tradisjonell knask eller knep.

Kunsten å slappe av
ANNONSØRINNHOLD
Leonora SOFACOMPANY

Kunsten å slappe av

Nå er tiden inne for å roe ned. Hjemmet skal dyrkes som aldri før, og den nye kolleksjonen til SOFACOMPANY berømmer det myke og minimalistiske. Velkommen til «slow living».