Interiør

Alt om Interiør og innredning

Leter du etter interiørinspirasjon eller en guide til hvordan du kan innrede soverom, stue, kjøkken, barnerom eller kanskje den alltid like vanskelig å møblere: gangen?

Les mer

Eller er du på utkikk etter tips og triks til inneplantene dine, eller kanskje hvordan man best maler veggene i stuen? Hva med tips til å rengjøre vinduene mest effektivt? Og ikke for å glemme alle høytidene vi har, hvordan pynter man til dem? Vi har samlet alt om du trenger å vite om huset innvending.

Blomster inne

Vakre blomster og dekorasjoner har stor innvirkning på hvordan hjemmet ditt ser ut. Og det kan lett være en utfordring å finne de rette blomstene, plantene og dekorasjonene til hjemmet, samt vite hvordan du best tar vare på dem. Her kan du finner artikler som tar for seg alt det du trenger å vite om inneplantene dine.

Fest og høytider

Skal du holde en fest eller nærmer jul, påske 17.mai eller halloween? Vi har samlet masse inspirerende artikler med tips og triks til alle fest og høytide

Gulv

Riktig gulv betyr mye for innredningen av hjemmet ditt. Derfor spiller det en rolle hva du velger når du skal legge nytt gulv på kjøkkenet, stuen, badet eller gangen. Her finner du inspirasjon både til hvilket gulv du burde velge, samt hvordan du rengjør gulvet riktig.

Maling og farge

Skal du begynne å male inne? Så les her for å få gode tips til maling av boligen. Du finner blant annet gode råd fra profesjonelle malere om hvordan du mestrer maleteknikken.

Møbler

Møbler er noe du kan kjøpe både på nett og i butikk. Her får du inspirasjon til dine nåværende og fremtidige møbelvalg. Vi har samlet masse tips og råd – alt fra kjøp av miljøvennlige møbler, informasjon om hvordan du bygger dine egne, til smart og stilig interiørinspirasjon.

Rengjøring og inneklima

Hvis du vil være en ekte rengjøringsekspert, så er det mange ting du skal vite om forskjellige rengjøringsområder. Her kan du lese alt du skal vite om rengjøring inne.

Solskjerming inne

Skal du ha ny solskjerming inne og usikker på hva slags, hvordan og hvilken type som passer best til deg og din bolig? Her har vi samlet tips, råd og inspirasjon om akkurat dette, slik at du lettere kan finne den riktige solskjermingen for dine vinduer!

Trapper

Her har vi samlet alle artikler som handler om innetrapper. Uansett om du skal anskaffe deg en ny trapp, bygge trappen selv eller pusse opp en trapp, så finner du noe interessant her.

Slik maler du trepanel
male trepanel

Slik maler du trepanel

Det er lov å bli mett av furu, særlig hvis du har bodd i et hus med vegger av gulnet, mørk trepanel i tretti år. Vår ekspert forteller deg hvordan du skal gå løs på Operasjon "Male gammelt trepanel".

Kan man male over laminat?

Kan man male over laminat?

En leser har et eldre kjøkken med fronter av plastlaminat - og spurte om det gikk an å male det. Vi har svaret!

Her er fargene du bør velge i 2024
jotun

Her er fargene du bør velge i 2024

Å velge riktig farge til veggene når man pusser opp kan være en utfordring. Her er noen av årets nye trendfarger!

Høstferie: Når er det?

Høstferie: Når er det?

For mange er høstferien et hyggelig og deilig avbrekk fra hverdagen. Men det samme spørsmålet kommer hvert år - Når er egentlig høstferien?

Eksperimentell stueinnredning: Kunst, møbler og personlig stil
Annonse for sparevinduer.no

Eksperimentell stueinnredning: Kunst, møbler og personlig stil

Stueinnredning har utviklet seg fra en enkel samling av møbler til en plattform for kreativ utfoldelse og personlig uttrykk. I dag søker mange å utforske grensene for tradisjonell design ved å ta i bruk kunst, unike møbler og en unik personlig stil. Her ser vi nærmere på fire sentrale elementer av eksperimentell stueinnredning.