Interiør

Alt om Interiør og innredning

Leter du etter interiørinspirasjon eller en guide til hvordan du kan innrede soverom, stue, kjøkken, barnerom eller kanskje den alltid like vanskelig å møblere: gangen?

Les mer

Eller er du på utkikk etter tips og triks til inneplantene dine, eller kanskje hvordan man best maler veggene i stuen? Hva med tips til å rengjøre vinduene mest effektivt? Og ikke for å glemme alle høytidene vi har, hvordan pynter man til dem? Vi har samlet alt om du trenger å vite om huset innvending.

Blomster inne

Vakre blomster og dekorasjoner har stor innvirkning på hvordan hjemmet ditt ser ut. Og det kan lett være en utfordring å finne de rette blomstene, plantene og dekorasjonene til hjemmet, samt vite hvordan du best tar vare på dem. Her kan du finner artikler som tar for seg alt det du trenger å vite om inneplantene dine.

Fest og høytider

Skal du holde en fest eller nærmer jul, påske 17.mai eller halloween? Vi har samlet masse inspirerende artikler med tips og triks til alle fest og høytide

Gulv

Riktig gulv betyr mye for innredningen av hjemmet ditt. Derfor spiller det en rolle hva du velger når du skal legge nytt gulv på kjøkkenet, stuen, badet eller gangen. Her finner du inspirasjon både til hvilket gulv du burde velge, samt hvordan du rengjør gulvet riktig.

Maling og farge

Skal du begynne å male inne? Så les her for å få gode tips til maling av boligen. Du finner blant annet gode råd fra profesjonelle malere om hvordan du mestrer maleteknikken.

Møbler

Møbler er noe du kan kjøpe både på nett og i butikk. Her får du inspirasjon til dine nåværende og fremtidige møbelvalg. Vi har samlet masse tips og råd – alt fra kjøp av miljøvennlige møbler, informasjon om hvordan du bygger dine egne, til smart og stilig interiørinspirasjon.

Rengjøring og inneklima

Hvis du vil være en ekte rengjøringsekspert, så er det mange ting du skal vite om forskjellige rengjøringsområder. Her kan du lese alt du skal vite om rengjøring inne.

Solskjerming inne

Skal du ha ny solskjerming inne og usikker på hva slags, hvordan og hvilken type som passer best til deg og din bolig? Her har vi samlet tips, råd og inspirasjon om akkurat dette, slik at du lettere kan finne den riktige solskjermingen for dine vinduer!

Trapper

Her har vi samlet alle artikler som handler om innetrapper. Uansett om du skal anskaffe deg en ny trapp, bygge trappen selv eller pusse opp en trapp, så finner du noe interessant her.

Vi sorterer metallemballasje feil
metallform

Vi sorterer metallemballasje feil

Nordmenn flest er gode til å kildesortere, men plukkanalyser får returselskapene til å stusse. Det er spesielt to typer metallemballasje som for ofte ender i restavfallet i stedet for å bli kildesortert.

Få nytt gulv med epoxymaling
epoxy gulv

Få nytt gulv med epoxymaling

Epoxymaling er veien videre når du ikke har råd til å legge nytt gulv eller nye fliser. Med den rå betongmalingen kan du få selv de styggeste flisene til å få nytt liv.

Slik bruker du treolje innendørs
treolje innendørs

Slik bruker du treolje innendørs

Få møbler, gulv og trapper i tre til å holde lenger ved å vedlikeholde og olje dem. Vi hjelper deg med ulike type oljer og hvordan du praktisk går til verks for å påføre treolje innendørs.

Hvorfor markerer vi 8. mars?
kvinner som holder hender

Hvorfor markerer vi 8. mars?

Den 8. mars er den internasjonale kvinnedagen! Vet du hvorfor vi markerer dagen, når det ble innført i Norge, eller hvordan du best kan vise din støtte? 

Gjenbruk lysstumper og lag ditt eget, nye stearinlys!
stearinlys i sengen

Gjenbruk lysstumper og lag ditt eget, nye stearinlys!

De fleste kaster lysstumper, telys og gamle duftlys i søpla. Smelt det heller om til nye, flotte stearinlys. Det er en hyggelig og bærekraftig aktivitet for alle!