Interiør

Alt om Interiør og innredning

Leter du etter interiørinspirasjon eller en guide til hvordan du kan innrede soverom, stue, kjøkken, barnerom eller kanskje den alltid like vanskelig å møblere: gangen?

Les mer

Eller er du på utkikk etter tips og triks til inneplantene dine, eller kanskje hvordan man best maler veggene i stuen? Hva med tips til å rengjøre vinduene mest effektivt? Og ikke for å glemme alle høytidene vi har, hvordan pynter man til dem? Vi har samlet alt om du trenger å vite om huset innvending.

Blomster inne

Vakre blomster og dekorasjoner har stor innvirkning på hvordan hjemmet ditt ser ut. Og det kan lett være en utfordring å finne de rette blomstene, plantene og dekorasjonene til hjemmet, samt vite hvordan du best tar vare på dem. Her kan du finner artikler som tar for seg alt det du trenger å vite om inneplantene dine.

Fest og høytider

Skal du holde en fest eller nærmer jul, påske 17.mai eller halloween? Vi har samlet masse inspirerende artikler med tips og triks til alle fest og høytide

Gulv

Riktig gulv betyr mye for innredningen av hjemmet ditt. Derfor spiller det en rolle hva du velger når du skal legge nytt gulv på kjøkkenet, stuen, badet eller gangen. Her finner du inspirasjon både til hvilket gulv du burde velge, samt hvordan du rengjør gulvet riktig.

Maling og farge

Skal du begynne å male inne? Så les her for å få gode tips til maling av boligen. Du finner blant annet gode råd fra profesjonelle malere om hvordan du mestrer maleteknikken.

Møbler

Møbler er noe du kan kjøpe både på nett og i butikk. Her får du inspirasjon til dine nåværende og fremtidige møbelvalg. Vi har samlet masse tips og råd – alt fra kjøp av miljøvennlige møbler, informasjon om hvordan du bygger dine egne, til smart og stilig interiørinspirasjon.

Rengjøring og inneklima

Hvis du vil være en ekte rengjøringsekspert, så er det mange ting du skal vite om forskjellige rengjøringsområder. Her kan du lese alt du skal vite om rengjøring inne.

Solskjerming inne

Skal du ha ny solskjerming inne og usikker på hva slags, hvordan og hvilken type som passer best til deg og din bolig? Her har vi samlet tips, råd og inspirasjon om akkurat dette, slik at du lettere kan finne den riktige solskjermingen for dine vinduer!

Trapper

Her har vi samlet alle artikler som handler om innetrapper. Uansett om du skal anskaffe deg en ny trapp, bygge trappen selv eller pusse opp en trapp, så finner du noe interessant her.

Her er fargene du bør velge i 2024
jotun

Her er fargene du bør velge i 2024

Å velge riktig farge til veggene når man pusser opp kan være en utfordring. Her er noen av årets nye trendfarger!

Høstferie: Når er det?

Høstferie: Når er det?

For mange er høstferien et hyggelig og deilig avbrekk fra hverdagen. Men det samme spørsmålet kommer hvert år - Når er egentlig høstferien?

Eksperimentell stueinnredning: Kunst, møbler og personlig stil
Annonse for sparevinduer.no

Eksperimentell stueinnredning: Kunst, møbler og personlig stil

Stueinnredning har utviklet seg fra en enkel samling av møbler til en plattform for kreativ utfoldelse og personlig uttrykk. I dag søker mange å utforske grensene for tradisjonell design ved å ta i bruk kunst, unike møbler og en unik personlig stil. Her ser vi nærmere på fire sentrale elementer av eksperimentell stueinnredning.

Sankthans 2023: Når er Sankthansaften?
sankthansbål

Sankthans 2023: Når er Sankthansaften?

Når er egentlig sankthans, og hvorfor feirer vi sankthansaften? Få svarene her, i tillegg til tips for hvordan du trygt kan arrangere et sankthansbål.

8 ting du ikke skal legge til oppbevaring på loftet
loftsrom

8 ting du ikke skal legge til oppbevaring på loftet

For mange av oss er det fristende å legge bort ting vi ikke trenger akkurat nå på loftet. Men vær forsiktig da mange av disse tingene kan bli skadet av temperatur, skadedyr og fuktighet. Her er listen over ting du ikke bør oppbevare på loftet.