Interiør

Alt om Interiør og innredning

Leter du etter interiørinspirasjon eller en guide til hvordan du kan innrede soverom, stue, kjøkken, barnerom eller kanskje den alltid like vanskelig å møblere: gangen?

Les mer

Eller er du på utkikk etter tips og triks til inneplantene dine, eller kanskje hvordan man best maler veggene i stuen? Hva med tips til å rengjøre vinduene mest effektivt? Og ikke for å glemme alle høytidene vi har, hvordan pynter man til dem? Vi har samlet alt om du trenger å vite om huset innvending.

Blomster inne

Vakre blomster og dekorasjoner har stor innvirkning på hvordan hjemmet ditt ser ut. Og det kan lett være en utfordring å finne de rette blomstene, plantene og dekorasjonene til hjemmet, samt vite hvordan du best tar vare på dem. Her kan du finner artikler som tar for seg alt det du trenger å vite om inneplantene dine.

Fest og høytider

Skal du holde en fest eller nærmer jul, påske 17.mai eller halloween? Vi har samlet masse inspirerende artikler med tips og triks til alle fest og høytide

Gulv

Riktig gulv betyr mye for innredningen av hjemmet ditt. Derfor spiller det en rolle hva du velger når du skal legge nytt gulv på kjøkkenet, stuen, badet eller gangen. Her finner du inspirasjon både til hvilket gulv du burde velge, samt hvordan du rengjør gulvet riktig.

Maling og farge

Skal du begynne å male inne? Så les her for å få gode tips til maling av boligen. Du finner blant annet gode råd fra profesjonelle malere om hvordan du mestrer maleteknikken.

Møbler

Møbler er noe du kan kjøpe både på nett og i butikk. Her får du inspirasjon til dine nåværende og fremtidige møbelvalg. Vi har samlet masse tips og råd – alt fra kjøp av miljøvennlige møbler, informasjon om hvordan du bygger dine egne, til smart og stilig interiørinspirasjon.

Rengjøring og inneklima

Hvis du vil være en ekte rengjøringsekspert, så er det mange ting du skal vite om forskjellige rengjøringsområder. Her kan du lese alt du skal vite om rengjøring inne.

Solskjerming inne

Skal du ha ny solskjerming inne og usikker på hva slags, hvordan og hvilken type som passer best til deg og din bolig? Her har vi samlet tips, råd og inspirasjon om akkurat dette, slik at du lettere kan finne den riktige solskjermingen for dine vinduer!

Trapper

Her har vi samlet alle artikler som handler om innetrapper. Uansett om du skal anskaffe deg en ny trapp, bygge trappen selv eller pusse opp en trapp, så finner du noe interessant her.

Mikrosement | 16 inspirasjonsbilder
Mikrosement

Mikrosement | 16 inspirasjonsbilder

Går du å vurderer mikrosement, så har vi samlet masse inspirasjon til hvordan sluttresultatet kan se ut her!
6 Tips: Så enkelt rengjør du sofaen
Ren sofa

6 Tips: Så enkelt rengjør du sofaen

Har du ved et uhell sølt rødvin på sofaen? Eller opplever du at sofaen din er skitten og støvete? Her får du de aller beste tipsene til hvordan du får en ren sofa!
5 flotte og lettstelte grønne planter
Disse plantene burde du ha hjemme

5 flotte og lettstelte grønne planter

Grønne planter er ikke bare en vakker interiørdetalj, men gjør også inneklimaet bedre. Her er fem lettstelte og fine grønne planter du kan ha i hjemmet ditt.
Derfor blir du mer lykkelig av å strikke
Derfor har strikking helsefordeler

Derfor blir du mer lykkelig av å strikke

Strikking og hekling er en populær hobby for mange nordmenn. Studier viser også at strikking gjør deg gladere, og ekspert i psykologi forteller hemmeligheten bak strikkelykken.
5 tips til å  pusse opp trappen
Tips til hvordan du kan pusse opp trappen

5 tips til å  pusse opp trappen

Trappen er møbelet som knytter huset sammen, og er derfor utsatt for slitasje. Her får du tips til hvordan du kan pusse opp, male, legge teppe - eller rett og slett fornye trappen.

Spiler | Alt om den populære interiørtrenden
Spilevegg i gangen - alt du skal vite om spiler

Spiler | Alt om den populære interiørtrenden

Spiler er en av dagens største interiørtrender og kan brukes til så mangt. Det er faktisk kun fantasien som setter en stopper for spilers bruksområder. I denne artikkelen har vi samlet inspirasjon, samt alt du trenger å vite om spiler.
Med dette virale malehacket kan du si farvel til malertapen!
viralt trendy malehack - unngå maretaipe

Med dette virale malehacket kan du si farvel til malertapen!

Er du en av de som elsker å få litt forandring ved å bytte ut fargen på veggene? Men synes du samtidig at prosessen med å sette malertape i kriker og kroker er det kjedeligste som finnes? Da bør du følge med her!
Derfor skal du male panelet nå
Når skal man male panel?

Derfor skal du male panelet nå

Planer om å male innepanelet i år? Gjør det før sommeren kommer, nå er nemlig den beste paneltiden!