ANNONSØRINNHOLD

Gjør hagen klar for våren

3 tips og masse inspirasjon til hvordan du lager drømmehagen!

drivhus

 

Årets kalde vinter ser ikke ut til å gi slipp med det første. Heldigvis er det ingenting i veien for at man kan begynne å planlegge våren allerede nå. Våren er tid for prosjekter i hagen slik at månedene med sol og sommer kan nytes utendørs. Enten du liker planter og dyrking eller en avslappende kveld på terrassen, så har hagen uendelig med muligheter. Her er det bare fantasien som setter grenser!

1. Herlig hagestue

En hagestue er et perfekt lite tilskudd til hjemmet, og kan brukes til alt fra oppholdsrom, kaffekrok eller spisestue. Enda et pluss er at man kan begynne utesesongen tidlig, og nyte årstidene i koselige omgivelser. Hos Willab Garden finner du hagestuer som kan skreddersys etter dine behov. Enten du har lyst på en frittstående hagestue eller som en del av boligen har Willab Garden en rekke flotte modeller. Hagestuene kan tilpasses dine egne mål og du kan velge mellom flere modeller til ulike sesonger, alt ettersom hvor lenge du ønsker å bruke den. Det kan være forvirrende å sette seg inn i hva som passer til ulike hustyper og byggestiler. Willab Garden tilbyr flere hagestuer som ikke krever at du må gjøre inngrep i boligens takkonstruksjon, og du kan få gode råd og tips til hva som passer i akkurat din hage. Er du nysgjerrig på hvordan din fremtidige hagestue kan se ut, kan du enkelt bygge din egen hagestue i 4D.

Ser du for deg morgensol eller kveldsol? Hvor stor skal den være? Et ekstra rom kan være populært for hele familien, uansett om du ønsker et lite krypinn der ungdommen kan holde til, eller ser for deg en rolig atmosfære der du kan nyte en god kopp te. 

2. Drømmen om drivhus

Er du glad i dyrking og planter, og drømmer om et eget drivhus? Med en uforutsigbar sommersesong gir et drivhus ekstra mye glede og et lunt sted der grønnsaker og planter kan vokse i fred. I tillegg til en deilig grønn oase, kan du bruke drivhuset som et ekstra lite rom der du kan lese en god bok, invitere på kaffe eller bare sitte og nyte herlige farger og dufter. Drivhusene fra Willab Garden byr på mange muligheter. Du velger selv hvor stort drivhus du vil ha, og designe drivhuset så det passer i din hage. I tillegg finner du et stort utvalg av alt du trenger av tilbehør til hage og dyrking. Allerede i april og mai kan du begynne så smått å så i drivhuset, og se plantene spire helt ut i høstmånedene. 

3. Uteplass for hele familien

Vil du utvide plassen rundt hagestua eller drivhuset, er et utegulv en perfekt løsning. En lun sommerkveld nytes gjerne best med familie og venner utendørs med god grillmat. Og best av alt – utegulv bygger du enkelt på egenhånd, selv uten noe snekkererfaring. Willab Garden har en rekke flotte utegulv i trekompositt som har lang levetid, er enkle å rengjøre, og lar barføtte bein tusle rundt uten fare for fliser og splinter.  Ønsker du å ramme inn ditt nye fine utegulv, har Willab Garden også elegante glassrekkverk som er tilpasset et nordisk klima. Glassrekkene kan brukes både på altaner og uteplasser på bakkenivå, og gir et eksklusivt og moderne uttrykk.

 

Les også: Tips til hvordan du bygger egen platting

Willab Garden er Nordens største leverandør av hagestuer og drivhus og har oppfylt folks hagedrømmer i over 30 år. Mange av produktene blir produsert i Willab Gardens egen fabrikk i Sverige, hvor du også finner inspirerende showrooms og innendørsutstillinger. For mer inspirasjon, tips og idéer kan du enkel bestille en katalog her.

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet at Bonnier Creative Studio