Vi i Villa Hage Favoritter: Uteinnredning og fliser – her er de nominerte

KONKURRANSE | Stem på årets Hage Favoritter 2022 og vær med i trekningen om kule premier til en samlet verdi på over 20.000 kr. 

BEDD
BEDD 120×40 h50 med hjul

BEDDs plantekasser gir stort jordvolum for dype røtter og glade planter. Vi elsker at de finnes i flere farger og kan stå ute hele året. Robuste hjul gjør dem enkle å flytte rundt. Du trenger heller ikke verktøy for å bygge dem.

Pris: 5.999 kr.

MSPA
Gaustablikk boblebad

SPAXO spas mod. Gaustablikk er romslig, har et svært moderne og lekkert design med to ergonomiske terapisenger og tre terapiseter som gir en fantastisk vannmassasje over hele kroppen. En innebygget ozonator og en UV lampe holder vannet konstant rent.

Pris: 129.000 kr.

Landhage.no
Land Classic – avlange plantekasser med hjul

Land Classics avlange plantekasser med hjul er en favoritt når du skal dekorere på terrassen eller bruke dem som en romdeler. Finnes i råjern (rust) og galvanisert, i flere størrelser

Pris: Fra 1.990 kr.

Terra by Steni
Fasadeplater

Terra by Steni grunnmursplater praktiske og anvendelige fasadeplater av steinkompositt med overflate av knust naturstein. Perfekt til kledning av grunnmurer, levegger, garasjer, støttemurer og lignende. Fåes i mange farger og gir grunnmuren en robust og pen overflate som holder seg pen år etter år.


Slik deltar du i konkurransen

Frem til 17. juli 2022 kan du avgi din stemme og samtidig delta i konkurransen om fantastiske premier til en samlet verdi på over 20.000 kroner!

Premiepakken inneholder

Worx Landroid M500 robotgressklipper – verdi NOK 7 399
by Bensons deluxe hageslange – verdi NOK 845
by Bensons deluxe trillebår – verdi NOK 2 450,-
by Bensons hageredskaps sett – verdi NOK 575,-
Gardena AquaBloom vanningssystem – verdi NOK 1 459,-
BEDDs blomsterkasse – verdi NOK 5999,-
Mspas Happy Five utedusj – verdi NOK 1995,-
Algomins Grønnere Gressplen – verdi NOK 649,-

Avstemningen avsluttes 17. juli 2022 kl 9.00. Vi trekker 1 heldig vinner ut av alle som har deltatt når konkurransen avsluttes. Vinneren blir kontaktet direkte på mail og premiene kan ikke byttes til kontanter.