ANNONSØRINNHOLD

Ta tiden tilbake med Nilfisk

Gruer du deg til vårvasken av stoler, bord og terrasseunderlag. Med en høytrykkspyler fra Nilfisk går jobben unna i en fei, moro er det også. 

Våren er her og vi gleder oss til late dager på terrasser, plattinger og verandaer av ulikt slag. En runde rundt huset, for å inspirere herligheten, kan imidlertid gi et lite sjokk. Vinteren har gjort sitt med terrasser og plattinger, utemøbler og andre utendørs overflater, som hustak og garasjedører. Det føles plutselig ikke like fristende å slenge ut verken puter i stolene, eller kaste skoene for å tasse barbeint rundt på terrassen. 

Ta tiden tilbake

Tanken på å sette i gang med å skrue alt dette med bøtte og klut, får det til å krible frem fantomsmerter i både nakke og rygg. For ikke å snakke om tiden det kommer til å ta. Her blir det ikke snakk om å sette av bare en dyrebar lørdag eller søndag. Vi vet at vi kommer til å måtte krabbe rundt på plattingen med skurebørsten i dagevis. Og det uten å en gang å vite om resultatet blir særlig vellykket. Det er grenser hvor godt vi klarer å skrubbe for hånd.   

Vi kommer ikke unna vedlikehold av hus og hytter, men vi kan prøve å finne løsninger som gjør jobben enklere. En høytrykkspyler er en ganske utrolig oppfinnelse. Ved hjelp av en dysemekanisme kan vi sprayrengjøre det meste, fra grillen til de gamle syklene, podens skitne gummistøvler, taket, bilen og selvsagt plattingen og utemøblene våre.

Lekende lett

Det er en klisje å si at en vaskejobb kan bli morsom, men med høytrykkspylerne til Nilfisk, vil du kunne risikere å kose deg med jobben. Systemet består av en serie ulike høytrykkspylere. Her er det viktig å velge den som passer til ditt formål. Alle høytrykkspylerne tar utgangspunkt i en metallpumpe som er hjertet av maskinen. Det gjør at alle høytrykkspylerne til Nilfisk har lang levetid. Designet er ergonomisk utformet med fokus på å gi deg den beste komforten under arbeidet. Gripetaket til Soft Grip-versjonen er tilpasset en hånd og mindre jobber, mens Alu Teleskophåndtak er laget for de større maskinene. Slangen har en hurtigkobling til håndtaket, som gjør at den ikke snor seg og skaper irritasjon, når du beveger deg rundt møbler og gjenstander. Dysene har en superenkel klikkmekanisme, som gjør at de enkelte delene bare kan klikkes av og på, uten å måtte skru eller bruke ekstra verktøy.

Unisex

De designmessige kvalitetene til høytrykkspylerne til Nilfisk gjør at de enkelt kan brukes av både kvinner og menn. Hvem vet, kanskje det blir en liten diskusjon om hvem det er som skal få føle seg som Clint Eastwood, med en Nilfisk Super Foam Sprayer, roterende over grillen og hagemøblene. Det gir unektelig en liten følelse av ”power” å håndtere dette utstyret. Med klikk-løsningen kan vi også veldig enkelt ḱlikke av og på det ulike tilbehøret, som for eksempel de tre børstene i Multibrush 3-i-1. Den ene børsten her kan brukes til å vaske noe så delikat som karosseriettil bilen. Den andre børsten vil ta seg av felger og vanskelige områder. Den tredje brukes til hagemøblene. Med ett kan vi faktisk ta bilvasken selv også, og det på en to tre. 

Terrasse curling

Nilfisk Power Patio terrassevasker har en utvidet base, nesten som en curlingstein. Et håndtak gjør at du enkelt kan føre basen bortover gulvet, mens den spyler underlaget skinnende rent. Her følger det med to ekstra Turbodyser som tar de områdene der skitten har satt seg ekstra godt fast. 

Takvask

En ting er å krabbe rundt på terrassen, men taket byr på en helt annen utfordring. Nilfisk har et eget tilbehør til sine høytrykksvaskere som heter Roof Cleaner takvaskesett. Det består av en uttrekkbar stang, som kan trekkes ut og føres over taket, med en egen spesialsåpe for takrens. Ikke bare tar selve jobben forbløffende kort tid. Her slipper vi å bruke tid på å leie inn en profesjonell, for ikke snakke om gleden det gir å slippe å betale for at jobben blir gjort. Har du først investert i en høytrykksspyler kan denne brukes i årevis. 

La deg friste

Det føles ganske fristende å kunne leke seg med en høytrykksspyler i framtiden,  enn å bruke energi på å grue seg til hver gang grillen må skures. Eller ergre seg over at tenåringen nok en gang har syklet i gjørma inni skogen, uten å gidde og ta vaskejobben etterpå. Men hva med å la de store barna prøve høytrykkspyleren? Kanskje ender mor og far opp med kaffekoppen på terrassen før de aner det, når jentungen og guttungen har fått øynene opp for hvor moro dette er.