Snøfreser

Alt om snøfreser

Er du lei tunge løft og vond rygg? Da er det på tide å anskaffe seg en snøfreser. Det er flere hensyn å ta når du skal kjøpe snøfres: er det mye eller lite snø i området du bor? Er vintrene fuktige, som ved kysten, eller er det tørr snø som på fjellet? Hvor stor gårdsplass har du? Hvordan er underlaget?

Les mer

Diskuter snøfreser i forumet

Ett- og to-trinns snøfresere

Det finnes to typer snøfresere: ett-trinns og to-trinns. En ett-trinns snøfreser fungerer til mindre måkejobber, mens en to-trinns snøfreser er effektiv ved tung og hardpakket snø.

Snøfresere med hjul eller belter

Snøfresere kommer med hjul- eller beltedrift. En beltedrevet snøfreser arbeider mer stabilt og kan være lettere å gå med. Snøfreser med hjul er gjerne enklere å manøvrere.

Her er noen produsenter av snøfresere: Husqvarna, MTD, Stiga, Toro, Jonsered, STH, Honda, McCulloch, Ariens og Yanmar.

Snøfreser som passer for deg
Snø mann

Snøfreser som passer for deg

Sjekk ut hvilket behov du har før du velger snøfreser – for å få måkt unna snøen så raskt og effektivt som mulig der du bor.

Finn snøfreseren som passer for deg!

Finn snøfreseren som passer for deg!

Det er snø i lufta og alle rygger gruer seg. Men jobben kan jo gjøres lettere! Her får du hjelp til å velge snøfreseren som passer for deg. 

Få vekk snøen fort med snøfreser

Få vekk snøen fort med snøfreser

Snøfreseren er rask, og effektiv i bruk for å fjerne store mengder snø. Det er ikke minst langt mer moro å bruke snøfreser når snøen skal måkes vekk enn en manuell snømåke. Her får du svar på sentrale spørmål om snøfresere.

Snøfreser – slik velger du riktig

Snøfreser – slik velger du riktig

Snøfreseren er en av de dyreste hagemaskinene du får kjøpt. Da er det vel verdt å bruke litt tid på å velge riktig når du skal kjøpe ny snøfreser.

Unngå tyveri av snøfreseren

Unngå tyveri av snøfreseren

Snøfresere er et yndet mål for tyver, selv om de er store og tunge.  Tenk gjennom sikkerheten for din egen snøfreser før vintersesongen er over oss.

Snøfreser gjør måkejobben enklere

Snøfreser gjør måkejobben enklere

En snøfreser gjør at du kan få ryddet snøen raskt og effektivt.  Men ensnøfreser er betydelig investering. Om lommeboka er slunken kan løsningen være å gå sammen med en eller flere naboer om kjøp av en felles snøfreser.

La snøfreseren gjøre jobben

La snøfreseren gjøre jobben

Når snøen laver ned, bør snøfreseren stå klar for vinterens tunge jobb. Men hvilken snøfreser bør du velge?

Vær forberedt på snø

Vær forberedt på snø

Med det enorme snøfallet i fjor vinter friskt i minne, kan det være greit å ha redskapen i orden når vinteren først setter inn.