ANNONSØRINNHOLD

På tide å rengjøre garasjen og bilen?

Vi gir deg de praktiske tipsene.

Grovstøvsugeren Kärcher

Garasjen trenger sin årlige vask, fordi støv og skitt legger seg på alle overflater samt på bilen din. Dessuten blir inneklima i garasjen dårlig når støv virvles opp i luften. Støv og skitt fester seg til sko og klær som vi tar med oss inn. Høsten og vinteren er årstidene da bilen din drar med seg søle og møkkete snø som blir til støv når det tørker.

Sett i gang med en grundig opprydding og ta deretter grovstøvsugeren i bruk, den fjerner løst rusk som støv og løv, den tar opp tørt og vått smuss, samt små metallgjenstander som ofte havner på gulvet. Alle grovstøvsugere er også utstyrt med en bred og fleksibel sugeslange, som garanterer at du kan støvsuge uten å bekymre deg for at slangen tetter seg. Hvis garasjen rengjøres våt, er det imidlertid viktig å sikre på forhånd at det skitne vannet lett kan renne bort, i tillegg kan du bruke grovstøvsugeren til å kvitte deg med restvannet.

Grovstøvsugeren WD6
Kjøp WD 6 her: www.kaercher.com/no

Når du allerede er i gang med å vaske garasjen, kan du like godt støvsuge
bilen.

Grovstøvsugeren er din perfekte hjelper også her. Skal du holde bilen din pen så lenge som mulig, krever den mer enn bare en rask vask på utsiden. Fra setene til cockpiten, og vinduene til gulvmattene – grundig bilinnvendig rengjøring er også en del av å ta vare på bilen din og må gjøres med jevne mellomrom. Dette beskytter materialet innvendig og sikrer at kjøretøyet beholder sin verdi i lang tid. Med bare et par triks og riktig utstyr blir innsiden av bilen din plettfri på kort tid. Et bredt utvalg av tilbehør for bilrengjøring kan festes til våt- og tørrstøvsugeren for å rengjøre bilmattene, samt mindre oppbevaringsområder og også for å sikre renslighet mellom setene.

Grovstøvsugeren WD3
Kjøp WD 3 her: www.kaercher.com/no

Tips

Hvis tyggegummi har satt seg fast på gulvmattene, kan du prøve dette enkle trikset. Plasser en fryseboks eller ispose på det berørte området til tyggegummien blir hard og sprø. Nå kan den enten løsnes for hånd eller knuses i små biter med en hard gjenstand. Deretter er deet bare å støvsuge opp restene.

Tips:

Fjern hundehår fra bilen. Hundehår fester seg spesielt godt til bilseter i stoff og til materialet i bagasjerommet. Prøv å fjerne så mye hår som mulig med en støvsuger først. For dette er det best å bruke møbelmunnstykket til grovstøvsugeren. Hvis det fortsatt er hundehår som bare ikke er til å rokke, ta en lorull eller børste og se om det hjelper. Et annet tips er å ganske enkelt ta en fuktig gummihanske og føre hånden forsiktig over setene, for så å støvsuge opp det løsnede håret.

For å stoppe bilens interiør fra å være hjemmet til en samling av hundehår, hjelper det å børste den firbeinte vennen din regelmessig og også å leggen en matte i setene eller bagasjerommet som fanger smuss. Disse er vanligvis laget av et vaskbart materiale slik at hår og smuss lett kan fjernes fra dem.