Planteleksikon

Det komplette planteleksikon: Alt du trenger å vite om planter

Her finner du det ultimate planteleksikon for de vakreste plantene. Du finner informasjon om alt fra Kuletistel, Lavendel, Hortenisa, Pilea og Høstanemoner. Du finner også tips til frukttrær og tips til 10 blomstrende busker som tåler mye!

Les mer

Alt du trenger å vite om valmuer

En rød valmueåker er noe av det vakreste du kan finne i Danmark når sommeren kommer. Og du kan enkelt få en liten bit av den skjønnheten i din egen hage. Hvis du drømmer om å plante valmuer i hagen, så finner du også her de aller beste plantetipsene for hvordan denne vakre blomsten kan bidra til hagens store og små blomsterbed.

I denne sammenhengen er det godt å være klar over at det finnes en rekke forskjellige valmuer. For eksempel opiumvalmue, gigantisk valmue, den sibiriske valmuen og atlasvalmuen, som de mest populære og spennende valmuer. De fire valmueartene kan alle sås og dyrkes i danske hager.

Få sommerfugler i hagen

Hvis du bestemmer deg for å plante en sommerfuglbusk, vil du absolutt ikke bli skuffet. Den løvfældende busken tiltrekker seg søte små sommerfugler, og så har den duftende syrinlignende blomster som er en fryd for øyet og blomstrer til langt ut på høsten.

Finn din favorittrose

Vår store planteleksikon gir deg all informasjonen du trenger når du vil ha flotte Klematis, Akeleie, Roser eller Peoner i hagen.

Du vil også finne tips om hvordan du vet forskjellen mellom de seks mest populære rosentypene. Det er mange vakre rosetyper som du kan velge å dyrke i hagen eller tunet.

Det er også viktig å vite hva du skal gjøre hvis roser påvirkes av ulike plantesykdommer.

Uansett hva slags plante eller blomst du leter etter, finner du i den store planteleksikonet alt om plantens opprinnelse, alt om deres utseende, samt hvordan du planter og steller plantene på den beste måten.