ANNONSØRINNHOLD

Er massasjebad strømsluk og bakteriebombe?

Myter og fakta om massasjebad. Dette visste du garantert ikke!

Drømmer du om et massasjebad hjemme eller på hytta? Rett utenfor døra? Litt luksus i en ellers hektisk og travel hverdag? Det finnes mye informasjon om massasjebad der ute og det er ikke alltid like lett å orientere seg om hva som stemmer og ikke. Vi har tatt for oss noen av mytene om massasjebad – visste du dette fra før?

1. Sluker massasjebad mye strøm?

En av de største mytene rundt massasjebad er at det er et strømsluk uten like. Det stemmer ikke. Strømforbruket på ulike massasjebad kan likevel variere. HotSpring har det laveste dokumenterte strømforbruket i bransjen, hele 2-5 ganger så lavt som mange andre massasjebad. HotSpring har testet massasjebadene sine, og resultatet viste at dersom massasjebadet ble brukt seks ganger i uken holdt strømforbruket seg under 200 kroner i måneden. Det er en luksus det må være lov å unne seg!

2. Er massasjebad en bakteriebombe?

Massasjebad er definitivt ingen bakteriebombe. Med enkel oppfølging av vannkjemi vil badet stå klart til bruk på kort tid hele året. HotSpring har i tillegg kontinuerlig rensing som gir rent og klart vann, noe som gir mer tid til velvære og nytelse!

3. Massasjebad er like bra om vinteren som om sommeren

Massasjebad kan brukes året rundt! På hytta eller hjemme. Inne eller ute. Med et isolerende lokk er varmetapet, og dermed kostnadene, minimale. Opplevelsen derimot blir om mulig enda bedre, spesielt om vinteren. Det er lite som er så magisk som stjerneklar vinterhimmel i kuldegrader mens kroppen holdes god og varm. Muskler og ledd er mer utsatt for påkjenninger under trening i kaldt vær, og et bad etter trening er perfekt restitusjon for kropp og sjel. Inviter familie og venner til en hyggelig og sosial stund. Et massasjebad samler oss på tvers av generasjoner.

4. Massasjebad føles deilig, men gir det ordentlig massasje?

I et massasjebad er det tre faktorer som spiller inn: varme, oppdrift og massasje. Denne kombinasjonen gir en effektiv og avslappende hydromassasje som gjør underverker for kroppen. HotSpring bruker ulike massasjedyser med forskjellige funksjoner, alt etter dine behov, enten du trenger kraftig ryggmassasje eller bløtere massasje i nakke og skuldre. Man trenger ikke profesjonelle massørhender for å bli kvitt ømhet og smerter i muskler og ledd. HotSpring gjør jobben!

5. Gir massasjebad god helse?

Massasjebad er bra for både kropp og sjel! Ikke nok med at massasjebadet gir en god og real omgang til muskler og ledd – badet kan også ha en innvirkning på det psykiske. Et massasjebad kan faktisk hjelper deg med å stresse ned og bedre nattesøvnen. Perfekt avkobling i en hektisk hverdag og sterkt vanedannende!

Nysgjerrig på massasjebad? Hos HotSpring kan du til og med prøvebade, finn din nærmeste forhandler her. Massasjebadene står klare, alt du trenger å gjøre er å pakke med deg badetøy og håndkle!

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.