ANNONSØRINNHOLD

Den beste investeringen du gjør for terrassen din

Øk verdien på uteområdet samtidig som du gir hverdagen et glimt av luksus og velvære!

Det er ikke uten grunn at aktive idrettsutøvere setter pris på en ordentlig massasje etter endt treningsøkt, og med et moderne utendørs massasjebad kan også du og din familie få den samme følelsen av luksus i hverdagen.

Se vår sjekkliste lenger ned i saken før du bestemmer deg.

Et moderne massasjebad fungerer like godt som hendene til en erfaren massør, og gir fantastisk restitusjon. Best av alt: Massasjebadet vil stå stå klar til bruk med en perfekt temperatur 365 dager i året, til en helt minimal daglig kostnad.

Hverdagsluksus for hele familien

Uansett om du har en aktiv familie eller bare trenger et avbrekk fra hverdagen, vil varmen i vannet øke blodsirkulasjonen og gjøre underverker for dine slitne og ømme muskler.

Det fine med et massasjebad er selvsagt at det er til like stor glede for gammel som for ung. Har du barn som vegrer seg for å bli med på hytta er dette noe du bør merke deg.

Kan du friste ungdommene i huset med et herlig utendørs massasjebad som belønning etter en lang dag i skibakken, blir det nemlig ekstra vanskelig å si nei.

 

 

Enkelt og langt billigere enn du tror

Alt du trenger for å plassere massasjebadet er et flatt underlag, og siden du selv kan velge om du vil ha badet frittstående på plenen, på en platting eller nedsenket i terrassen, er plasseringsmulighetene tilnærmet uendelige.

Siden massasjebadet alltid står varmt og klart til bruk, er det greit, en gang for alle, å avlive myten om at det er dyrt å holde badet i drift: Et moderne massasjebad er nemlig så godt isolert,  og jobber så effektivt at strømutgiftene sjelden overstiger 200 kroner i måneden.

Her er det heller aldri behov for lang oppvarmingstid. I praksis er det kun snakk om å justere varmen opp til din favorittemperatur, og hoppe oppi.

I tillegg er renholdet enkelt: Moderne massasjebad har gode renseanlegg, og med dagens vannkjemi har du alltid et bakteriefritt og krystallklart vann å senke kroppen ned i.  

 

 

Hva skal du se etter?

Det å kjøpe et massasjebad skal være en investering som gir deg glede i mange år. Problemet er selvsagt at det nesten er umulig å se med det blotte øye hvorvidt et massasjebad er av god eller dårlig kvalitet.

Det beste du kan gjøre er derfor å velge en produsent og leverandør som har vært, og vil være der den dagen du trenger deler og service. Med over 20 års erfaring fra å selge massasjebad til fornøyde kunder i Norge håper selvsagt vi i HotSpring at du velger oss, men her er uansett sjekklisten vi mener du bør følge.

Sjekkliste:

  • Prioriter leverandører som kan dokumentere en solid økonomi og som har hatt produkter i markedet i flere år

  • God isolasjon og konstruksjon gir lave driftskostnader og mindre vedlikehold: Hvordan er strømforbruket?

  • Sjekk at badet har et pålitelige rensesystem som er enkelt å betjene

  • Et massasjebad må være dypt nok. Prøvesitt og prøvebad derfor alltid badet før kjøp

  • Skal badet stå på terrassen eller inntil huset? Da lønner det seg å prioritere en leverandør som kan tilby modeller som avgir lite støy og har få vibrasjoner


NYSGJERRIG? Les mer om Hotspring her – og besøk oss gjerne!